Bulvár

Máris balhéba keveredett a MU sztárigazolása

Romelu Lukakut csendháborítás miatt letartóztatta a Los Angeles-i rendőrség.

A Manchester United szombaton jelentette be hivatalos honlapján, hogy megegyezett az Evertonnal Romelu Lukaku ügyében, így a belga támadó az orvosi vizsgálatok után hivatalosan is a Vörös Ördögök játékosa lesz. Sajtóhírek szerint a Manchester 75 millió eurót fizet majd a támadóért, aki az elmúlt öt idényben mindig 10 rúgott gól fölé jutott a Premier League-ben.

Nagy bulit csaptak a manchesteri ördögök

A most napvilágot látott hírek szerint Lukaku előre ihatott a medve bőrére, ugyanis szerződtetése előtt két nappal letartóztatták Beverly Hillsben. A belga támadó leendő csapattársával, Paul Pogbával tartozódik az Egyesült Államokban, július 4-én pedig ők is bulit csaptak a függetlenség napja alkalmából.

A rendőrség közleménye szerint a focisták túltolták a biciklit és a hangos partizene miatt a szomszédok rájuk hívták a rend éber őreit. A belga futballistát az intézkedés előtt ötször figyelmeztették a rendőrök, hogy halkítsa le a zenét, mivel ez nem történt meg, előállították, de nem bilincselték meg. A manchesteriek csatárának október 2-án lesz jelenése egy Los Angeles-i bíróságon.

A buliról néhány kép az internetre is felkerült, ezek alapján a két futballistának jó dolga volt, hiszen számos fiatal hölgy társaságában múlatták az időt.

A    -n egyelőre még nem fogadhatunk a 2017-2018-as szezon Premier League küzdelmeire, azonban a külföldi bukmékerek a MU bajnoki címére 4.33-as szorzót kínálnak, míg ha Lukaku gólkirály lenne az előttünk álló idényben a PL-ben, akkor 5.50-szeres pénz ütné a markunkat.