Átigazolás

Fordult a kocka, ezúttal a Juve igazolt a Bayerntől

Az olasz bajnok szóban már megegyezett Douglas Costával, így a Bayern brazilja Torinóba költözhet.

Douglas Costa két év után elhagyja Münchent

A goal.com angol nyelvű kiadása szerint a brazil szélső és a BL-döntős olasz sztárcsapat már egyezségre jutott egymással, így már csak a Bayern Münchennek kell rábólintania az üzletre és a dél-amerikai támadó az Öreg Hölgy szolgálatába állhat.

A két klub az elmúlt években több játékos ügyében is meg tudott egyezni egymással - Coman, Vidal, Benatia - így valószínűsíthető, hogy ezúttal is összejön a megállapodás.

A 26 éves Douglas Costa piaci értékét 26 millió euróra taksálja a Transfermarkt, szerződése pedig 2020-is érvényes Münchenben. A Juventus ajánlata viszont ennél többről szól, az olaszok 10 millió euróért kölcsönvennék a következő évre a brazil, majd a 2017/18-as szezonban további 30 millió euróért véglegesítenék a játékjogát is.

A hírek szerint a brazil nem keres majd rosszul Torinóban, ahol állítólag évi 6 millió eurós fizetést harcolt ki magának.

A Juventust korábban szóba hozták a PSG-s Serge Aurierrel és a Real Madridban kiegészítőembernek számító Danilóval is, ám Costa érkezésével az olaszok ellövik az egy nem európai futballista leigazolása-kártyát, így az ő érkezésük már nem várható.

Douglas Costa 2015 nyarán csatlakozott a Bayern Münchenhez a Sahtar Donyecktől és két idény alatt összesen 50 bajnokin jutott szóhoz, ezalatt pedig 8 gólt termelt a bajoroknak. 

Bár a    szorzóira még várni kell, a netes irodákban már fogadhatunk az olasz bajnokra, nem meglepő módon a scudetto első számú esélyese ezúttal is a Juventus, amelynek címvédése 1.57-es szorzót hozhat a fogadóknak.