Kézilabda

Megvédheti BL-címét a Győr

Az első végső győztesre kínált szorzók alapján a Győr megvédheti BL-címét a nőknél, a Fradinak viszont nincs sok esélye. A férfiaknál a Veszprémnek bőven lehet keresnivalója, a Szegedtől viszont már a Final Fourba jutás is órási bravúr lenne.

A bukmékerek szerint a Győr megvédi BL-címét.

Alig egy hónapja ért véget a 2016-2017-os kézilabda idény, az egyik külföldi bukméker pedig máris piacra dobta szorzóit a jövő évi női, illetve férfi kézilabda Bajnokok Ligája végső győztesét illetően.

A gyengébbik nemnél a fogadóiroda címvédést vár, vagyis szerinte ismét a győri lányok emelhetik magasba a legrangosabb nemzetközi kupát, hiszen mindössze 2.75-szörös pénzért fogadhatunk Görbicz Anitáékra. A sorozatban a Ferencváros is érdekelt lesz, azonban a bukmékerek a budapesti zöld-fehéreknek nem adnak túl sok esélyt, sőt, valóságos csoda lenne, ha Elek Gábor tanítványai megnyernék a BL-t, hiszen 31-szeres oddsot kínálnak a IX. kerületiekre a bukik. Érdekesség, hogy a tavalyi döntős, Vardar Szkopje csak a negyedik legesélyesebb a külföldi irodában.

Melyik csapat nyeri a női kézilabda Bajnokok Ligáját?
Győr 2.75
CSM Bukarest 3.25
Rosztov 4.00
Vardar Szkopje 4.50
FTC 31.00

Ami a férfiak mezőnyét illeti, nincs meglepetés, ismét a PSG a legnagyobb favorit (2.50), ám a mögöttünk hagyott szezonban is láthattuk, hogy bőven van olyan csapat, amely meg tudja állítani a világsztároktól hemzsegő francia alakulatot. A Veszprém a címvédő Vardar Szkopjéval egyetemben a harmadik legesélyesebb a BL-aranyra, a bakonyiak és a macedónok végső sikerére 6.50-szeres szorzóval fogadhatunk.

A másik magyar együttesnek, a Szegednek, nem adtak túl sok esélyt a bukmékerek, hiszen mindössze a kilencedik legerősebb gárdának taksálják a Csongrád megyei alakulatot a mezőnyben, mivel 41-szeres (!) pénzt kínálnak Juan Carlos Pastorék BL-győzelmére. Mindez pedig azt jelenti, hogy a kék-fehér együttestől már a Final Fourba jutás is óriási bravúrnak számítana.

Melyik csapat nyeri a férfi kézilabda Bajnokok Ligáját?
PSG 2.50
Barcelona 5.00
Veszprém 6.50
Vardar Szkopje 6.50
Kielce 8.00
Flensburg 12.00
Kiel 13.00
Löwen 15.00
Szeged 41.00

A     egyelőre még nem kínál szorzót a 2017-2018-as férfi kézilabda Bajnokok Ligája szezonjára, ám ahogy az állami iroda publikálja oddsait, arról természetesen beszámolunk.