Átigazolás

Lukaku a Manchester United-é - hivatalos

A Manchester United hivatalos oldalán jelentette be, hogy megegyezett az Evertonnal Romelu Lukaku átigazolásáról.

Lukaku a Manchester United játékosa lett.

Noha José Mourinho első számú nyári célpontja csatárposzton Álvaro Morata volt, a portugál mester nem jutott dűlőre korábbi kenyéradójával, így másra vetette ki hálóját. Az angol lapok nemrég kezdték el telekürtölni a világot azzal, hogy Romelu Lukaku a Manchester United játékosa lehet, s láss csodát, a Vörös Ördögök és az Everton már is tető alá hozta az üzletet. Ennek köszönhetően a csatár akár már ott is lehet a manchesteriek szombaton kezdődő felkészülésén, s nagy valószínűséggel vasárnap a csapattal tart az Egyesült Államokba, a MU szokásos szezon előtt túrájára.

A Manchester United hivatalos közlemény szerint Lukakuval már csak a személyes feltételekről kell megegyezni, aki az orvosi vizsgálatok után aláír új klubjához. A két csapat az átigazolási díjat nem hozta nyilvánosságra, ám a korábbi hírek szerint 75 millió fontot fizet a MU az Evertonnak.

A    -n egyelőre még nem fogadhatunk a 2017-2018-as szezon Premier League küzdelmeire, azonban a külföldi bukmékerek a MU bajnoki címére 4.33-as szorzót kínálnak, míg ha Lukaku gólkirály lenne az előttünk álló idényben a PL-ben, akkor 5.50-szeres pénz ütné a markunkat.

[2481707] 2017-07-16 04:00:00 L.A. Galaxy - Manchester Unitedx;