Sportfogadás

Egyre nagyobb favorit a Hapoel a Honvéd ellen

A bukik nem sok esélyt sem adnak a magyar bajnoknak Izraelben, a BL-selejtező második fordulójának odavágóján.

A bukiknál Korhuték az esélyesebbek az első meccsen.

Alaposan belehúzott a Honvéd a sorsolásnál, hiszen a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében az izraeli bajnokkal, a Hapoel Beer Shevával néz farkasszemet. A Korhut Mihályt is foglalkoztató csapatnak lényegesen több nemzetközi rutinja van, mint a magyar aranyérmesnek, elég csak, ha a legutóbbi idényre gondolunk, amikor a Hapoel a Southampton és az Internazionale együtteseit megelőzve továbbjutott csoportjából az Európa Ligában, ahol az egyenes kieséses szakaszban, a később a legjobb nyolcig jutó Besiktas pancsolt neki megálljt.

1x2    
Hapoel Beer Sheva Döntetlen Honvéd
1.45 3.85 6.00

A külföldi irodák ennek ellenére kezdésként gyakorlatilag háromesélyesnek hozták ki az odavágót, azonban már egyértelműen az izraeliek számítanak az első mérkőzés esélyesének a bukmékereknél. Ezt egyrészt annak köszönhetjük, hogy a Hapoel egyre meggyőzőbb volt a felkészülési meccsein, másrészt pedig a Beitar Jeruzsálem-Vasas Európa Liga párharcnak, ahol az első meccsen az izraeliek öt perc alatt fordítottak mínusz kettőről, míg a második találkozón simán, három góllal győzték le a magyar alakulatot.

Mindezek után pedig ott tartunk, hogy a Hapoelre háromesélyben kínált, kezdeti 1.90-es szorzó óriásit esett, a    -n például csak 1.45-szörös pénzt ér Korhuték győzelme, ráadásul a hazaiak legalább kétgólos sikere is alig fizet valamit (2.30) a magyar állami fogadóirodában.

[2528037] 2017-07-12 19:00:00 Hapoel Beer Sheva - Honvédx;