E-sport

Régiók közötti összecsapások, kicsit másképp - itt a Rift Rivals!

  • Thanatos

A héten LCS ugyan nem lesz a League of Legends univerzumban, ám így is lesz mire fogadnunk!

Egy kis kedvcsináló!

Megszokhattuk már, hogy áprilisban és novemberben megküzdenek a világ legjobb League of Legends játékosai, ám most valami teljesen mást eszelt ki a Riot Games: érkezik a Rift Rivals, ahol összeeresztik a legnagyobb rivális régiókat, ezzel nem csak újabb nemzetközi gyakorlási és megmérettetési lehetőséget kapnak a csapatok, de hihetetlenül szórakoztató show keretein belül élvezhetjük végig az amúgy sem akármilyen küzdelmeket. A Rift Rivals egy új, leginkább a közönség számára kitalált program, ahol mindenki kiélheti legnagyobb szurkolói vénáját.

Fotó: Riot Games

Ahogyan az a képen is látszik, ezen a héten összesen 5 bajnokság keretein belül versenyeztetik a különböző, kisebb-nagyobb régiókat, így a világbajnokságra kvalifikációs lehetőséggel rendelkező területek mindegyike kap lehetőséget, hogy nemzetközi vizeken is bizonyítson. Tekintve, hogy ezen a héten ez a fő attrakció, mi is sokat foglalkozunk majd vele, különösképp az NA vs. EU résszel. A napokban érkezik rangsorolás, egy-két fogadási tipp és persze részletesebben is bemutatásra kerül a Rift Rivals ezen szegmense, így érdemes lesz velünk követni az eseményeket.

Kétségtelen, hogy elég izgalmas csaták lesznek, melyek többségét közvetítések keretein belül is követhetik majd az érdeklődők, így az e-sport kedvelők nem fognak unatkozni az elkövetkezendő napokban. Rift Rivals-re fel!

Melyik csapat nyeri az NA vs. EU rivalizálást?
Fnatic 3.60
G2 Esports 3.75
Unicorns of Love 4.33
Team SoloMid 5.50
Cloud9 7.00
Phoenix1 23.00

Magyar nyelvű közvetítés:

NA vs. EU

Link: twitch.tv/magyarloltv

Angol közvetítés:

NA vs. EU

LCK vs. LPL vs. LMS

GPL vs. LJL vs. OPL

Twitch: https://www.twitch.tv/riotgames2

YouTube: https://gaming.youtube.com/channel/UCvqRdlKsE5Q8mf8YXbdIJLw


A megosztásokat köszönjük szépen a League of Legends Hungary, a League of Legends Fungary és a Magyar League of Legends közösségnek.