Európa Liga

Ilyen oddson pakolni kell a Fradit!

Remek szorzót kaphatunk, ha a zöld-fehérek idegenben is nyerni tudnak a pocsék Jelgava ellen.

Kedden kerül sor a Videoton, csütörtökön pedig a Ferencváros és a Vasas visszavágójára az Európa Ligában. A fehérváriak és a kupagyőztes is bizakodva várhatja a visszavágót, hiszen a kétgólos fórjuk számottevő, a Vasas azonban az "elszúrt" végjáték miatt győzelmi kényszerben lép pályára a Szusza Ferenc Stadionban. A   már publikálta is szorzóit a találkozókra.

   
  1 x 2
Balzan Ta'Qali-Videoton 6.50 4.30 1.40
Jelgava-FTC 4.20 3.35 1.75
Vasas-Beitar Jeruzsálem 2.50 3.20 2.50

Noha a Vidire kínált 1.40 nem tűnik az év szorzójának, hiszen a máltai gárda egyáltalán nem vallott szégyent Felcsúton, a Ferencváros 1.75-je már más tészta. A Jelgava rendkívül gyenge csapat benyomását keltette, Dibusz Dénesnek egész mérkőzésen semmi dolga nem volt és ha a mieink nem tettek volna ennyire látványosan a szurkolók kiszolgálására, 4-5 gól is lehetett volna közte.

Az időjárással sem lesznek majd gondok, a balti országban ilyenkor kellemes futballidő van, így a meleg sem lehet kifogás. Mindezek szellemében nagy szégyen lenne, ha a Fradi nem kettős győzelemmel menne tovább.

A Vasas a sokat emlegetett 4-3-at követően győzelmi vággyal lép majd pályára, erre pedig igen korrekt szorzót kapunk, hiszen Kulcsárék sikerére és a vendégsikerre is 2.50 a szorzó. A mieink nem játszottak alárendelt szerepet Jeruzsálemben sem, így bízhatunk a fordításban, bár egy ilyen utolsó három perc után a lélektani előny egyértelműen az izraelieknél van.

A mérkőzéseket egyenként is beharangozzuk majd a következő napokban.

2017-07-04;73
2017-07-06;73