Átigazolás

Csak elvitte a Fradi csatárát a Puskás Akadémia

Ipari mennyiségben igazolja a játékosokat mindenki kedvenc NB I-es csapata, a Puskás Akadémia, amely hétfőn a 10. új szerzeményt jelentette be.

Nagy meglepetést nem jelentett, hogy Radó András Felcsúton folytatja, mivel korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a csatárt kinézte magának az újonc.

A Puskás Akadémia számára pedig nem okoz gondot itthonról vásárolni, annak ellenére sem, hogy a 12 csapatos bajnokság miatt a klubok alaposan felverték a játékosok árait.

A 23 éves Radó csütörtökön még kezdő volt a Fradiban a lett Jelgava elleni EL-selejtezőn, amelyen a 65. percben váltotta őt Bőle Lukács.

A szombathelyi nevelésű Radó a Haladásban 91 bajnokin 29 gólt szerzett, a Fradiban pedig 38 meccsen hatszor volt eredményes, az előző szezonban viszont nem talált be, igaz, jobbára csereként küldte őt pályára Thomas Doll.

Új csapata ezt megelőzően Balogh Balázst, Jonathan Herist (mindkettő Újpest), Poór Patrikot (MTK), Osváth Attilát (Vasas), Ulysse Diallót és Molnár Gábort (mindkettő Mezőkövesd), Patrick Mevoungout (Diósgyőr), Madarász Márkot (Gyirmót), valamint Szécsi Márkot (Nyíregyháza) igazolta le.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy olyan fiatal tehetségek bontogatják a szárnyaikat a csapatnál, mint Polonkai Attila, Sándor György, Szakály Péter vagy Vanczák Vilmos, akkor máris megállapíthatjuk, hogy jó helyre mennek azok a taós milliárdok. 

A csapat jelenleg Ausztriában edzőtáborozik, vasárnap 2-1-es vereséget szenvedett az osztrák másodosztályú Ried ellen.

Ki nyeri az NB I-et?
   
FTC 2.40
Videoton 2.40
Honvéd 7.00
Vasas 10.00
Újpest  15.00
...  
Puskás Akadémia 35.00