Bulvár

A fél internet bekajálta, hogy a Barcához igazolt az ismeretlen védő

  • MVB80

Pózolás a Barca-mezzel a Nou Campban, mellé Twitter-üzenet az új kezdetről, Ryan McLaughlin mindent megtett, hogy elhitesse az emberekkel, hogy tényleg Spanyolországba igazolt.

Mi is pedzegettük már, hogy nem ártana a Barcelonának a hátvédsorba is igazolni, mert hiába a félelmetes Messi, Suárez, Neymar trió, mindenki ellen nem lehet csak azzal hengerelni, hogy majd eggyel több gólt rúgunk, főleg, hogy a Juventus elleni BL-negyeddöntő is megmutatta, hogy még az MSN-t is le lehet nullázni oda-vissza.

Na de az mekkorát szólna, ha a Barca egy olyan játékos megszerzését jelentené be, aki az előző idényt a League One, vagyis az angol harmadosztály 17. helyén végző Oldham Athleticben töltötte, jelenleg pedig szabadon igazolható.

„Új fejezet. Köszönöm az üzeneteket mindenkinek, nagyon lelkes vagyok, hogy egy olyan nagy klubnál folytathatom, mint a Barcelona, megtiszteltetés számomra” – jelent meg a 22 éves Ryan McLaughlin Twitter-oldalán a kép, amelyen a korábbi Oldham-védő egy Barcelona-mezzel pózol a Nou Camp lelátóján.

A fotó persze csak egy poén volt, amit sokan be is vettek, McLaughlin Barcelonában nyaralt, és ha már ott volt, elment a katalán szentélybe egy stadiontúrára, és egy replikamezzel elkészítette a nagy visszhangot kiváltó képet.  

Az északír védő a Liverpool akadémiáján nevelkedett, de a felnőttek között nem kapott lehetőséget. A Liverpool kölcsönadta a másodosztályú Barnsleynak a 2013-2014-es idényben, majd szerepelt a skót Aberdeenben is, az előző szezonban pedig 36 bajnokin lépett pályára az Oldhamben.

Ha az ütemérzéke és a szerelései is olyan jók, mint humora, akkor biztosak lehetünk benne, hogy McLaughlin nem marad csapat nélkül.

A spanyol bajnokságra egyelőre nincsenek oddsok a  -n, viszont az északír bajnokra, a Linfieldre fogadhatunk a BL-selejtező visszavágóján, az első meccsen hazai pályán 1-0-ra agyonverték a San Marino-i La Fioritát.

1x2    
La Fiorita Döntetlen Linfield
6.25 4.05 1.45
Fogadási határidő: 07.03. 20:30