Konföderációs Kupa

Ismét örömfocit hoz a Portugália-Mexikó meccs?

A csoportban 2-2-re végeztek a válogatottak, most a bronzéremért csatáznak.

A bukiknál a portugálok a favoritok.

Portugália büntetőkkel Chilétől, míg Mexikó nagyon simán, 4-1-re Németországtól kapott ki a 2017-es Konföderációs Kupa elődöntőjében, így a két vesztes nemzet játssza vasárnap kora délután a torna bronzmérkőzését. 

   
Portugália Döntetlen Mexikó
2.10

3.35

3.00

A felek az idei viadal alatt a csoportkörben találkoztak már egymással, akkor 2-2-re végeztek, úgy, hogy az európaiaknál Quaresma és Cedric, míg az észak-amerikai részről Chicarito és Moreno talált be.

A Portugália-Mexikó mérkőzés összefoglalója:

Az összefoglalóból is kiderül, hogy a felek első oroszországi meccse nem szűkölködött a helyzetekben, jó iramú, hajtós találkozó volt, amely a végletekig kiélezett volt, hiszen a portugálok a 86. percben szereztek meg másodjára a vezetést, míg a mexikóiak a 91. minutumban tudtak egyenlíteni. Azon találkozóhoz képest annyi változás történt, hogy a portugál csapat első számú sztárja, Cristiano Ronaldo ikrei születése miatt hazautazott, s a bronzmérkőzésen sem lép pályára. 

Azonban vélhetően a Real Madrid ikonja nélkül is hasonló találkozóra van kilátás vasárnap, minta csoportkörben, hiszen, igaz, hogy a bronzérem a tét, azonban a harmadik helyért vívott mérkőzések többnyire a gólokról szóltak eddig a Konföderációs Kupákon. 2003-ban Törökország 2-1-re győzte le Kolumbiát, 2005-ben Németország 4-3-re verte hosszabbítás után Mexikót, 2009-ben Spanyolország 3-2-re győzte le hosszabbítást követően Dél-Afrikát, míg a legutóbbi, 2013-as tornán, Olaszország 2-2-es döntetlen után büntetőkkel győzte le Uruguayt.

[2059665] 2017-07-02 14:00:00 Portugália - Mexikóx;

Ami a sportfogadás részét illeti a mérkőzésnek, a bukmékereknél a portugálok számítanak esélyesebbnek, kétesélyben a     1.60-szoros pénzt kínál Quaresmáékra, míg a mexikóikra 2.20-szorost. A csoportmeccsnek köszönhetően a gólokra alig fizet a magyar állami fogadóiroda, hiszen a 2,5-nél több találattal a feltett tétünk 1.55-szörösét nyerhetjük vissza, míg, ha mind a két válogatott betalálna akkor 1.50-szeres pénz ütné a markunkat.

A 14 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, míg a     élő fogadási lehetőséget kínál rá!