Wimbledon

Fogadjunk meglepetésre!

Jó befektetésnek tűnik Coco Vandeweghe-re tenni a pénzünket Wimbledonban, az amerikai lány végső győzelme 17-szeres pénzzel kecsegtet.

A lányoknál jelenleg nincs domináns játékos a mezőnyben, így legalább 10-15 teniszező pályázik reális eséllyel a wimbledoni trófeára. A topfavoritnak tartott Petra Kvitová győzelme is közel ötszörös pénzt fizet. De érdemes szétnézni a 10.00 feletti oddsok között is, hiszen az outsiderek kényelmesebb helyzetben vannak, nyomás nélkül léphetnek pályára. Ezt tudta például tökéletesen meglovagolni Párizsban Jelena Ostapenko. Egy jó edző, egy jó hozzáállás, egy adag hit és persze remek tenisz kellett a lettnek a bombasztikus sikerhez. 

Hasonlóra készül a 24. kiemelt Coco Vandeweghe is, igaz, az ő Grand Slam-győzelme messze nem szólna akkorát, mint a letté, de azért ebben az esetben is meglepetésről beszélhetnénk. 

A potenciál ugyanúgy megvan az amerikaiban, irdatlan nagy szervával és ütőerővel rendelkezik, aki a hálónál sem jön zavarba. Lassan ugyan, de lépdel előre a ranglistán és ez a legfontosabb. A játékstílusából adódóan füvön nagyon él, Wimbledonban két éve negyeddöntőzött, tavaly pedig nyolcaddöntőzött. 

Az idei szezonja kifejezetten biztatóan indult, hiszen az Australian Openen életében először major elődöntőt játszhatott. Olyan neveket búcsúztatott, mint a világelső Angelique Kerber és Garbine Muguruza. Azóta kevésbé jöttek az eredmények számára, és talán ezért is váltott edzőt, június közepe óta Pat Cash-el dolgozik együtt. Az új impulzus mindig jól tud jönni, Cash ráadásul klasszis füves pályás teniszező volt, 1987-ben úgy lett wimbledoni bajnok, hogy messze nem ő számított a legnagyobb favoritnak. 

Vandeweghe sorsolása sem tűnik vészesen nehéznek. A nyolcadában az a Caroline Wozniacki a legnagyobb név, aki egy nagy ütő ellen füvön a legsebezhetőbb. Kiki Mladenovicot kell még megemlíteni, ellene viszont 4-1-re áll az amerikai, kétszer ráadásul füvön verte. A negyeddöntőben az egyik esélyesnek tartott Karolina Plísková ellen számíthat majd először igazán underdognak, ám a cseh lányt verte már Wimbledonban, tehát tőle sem kell megijednie. 

Wimbledon 2017
hatharom.com
Coco Vandeweghe nyeri a tornát
@19.75
Fogadási határidő: hétfő, 11:00