Bulvár

Ronaldo ikreire is fényes jövő vár?

Látjuk magunk előtt, hogy Ronaldo ikrei pályára lépnek a Real Madridban? Gigászi pénzt érne!

Cristiano Ronaldo nemrég megerősítette, ikrei születtek egy béranyától, amely miatt a portugál zseni nem lép pályára a Konföderációs Kupa bronzmeccsén. Noha korábban arról szóltak a hírek, hogy egy fiú- és egy lánygyermek lát napvilágot az Egyesült Államokban, ám végül a sors egy második és egy harmadik fiúval ajándékozta meg a Real Madrid gólvágóját. Persze több se kellett a bukmékereknek, máris őrült fogadásokat köthetünk arra vonatkozóan, hogy vajon a kicsik apu örökébe lépnek-e.

A kis Ronaldo Jr. képességeiről már megbizonyosodhattunk korábban

Az egyik vicces kedvű angol iroda ugyanis oddsot kínál arra, hogy az ikrek bármelyike valaha is pályára lép majd a Real Madridban vagy a Manchester Unitedben - ezt 101-szeres oddson fogadhatjuk meg, csak úgy, mint CR Junior esetében.

"Noha sok sztársportoló csemetéje ígéretesen kezdi karrierjét, a végén aztán nem tudnak eljutni a legmagasabb szintre, sokszor éppen az előd árnyéka miatt. Ronaldo azonban híres a munkabírásáról és az elszántságáról, amelyet a gyermekekbe is belenevelhet" - nyilatkozta a bukméker szóvivője.

A fogadóiroda még ennél is tovább megy, hiszen 251-szeres pénzt fizetnének, ha az egyelőre névvel nem rendelkező csemeték egy napon együtt lépnének pályára a fent nevezett két csapatban, míg ha bármelyik kölyöknek valaha is edzője lesz CR7, szintén 251-szeres oddsot húzhatnánk be.