Spanyol foci

Raportra hívta Ronaldót a Real Madrid

A Real Madrid vezetősége megkérte Cristiano Ronaldót, hogy a lehető leggyorsabban üljenek asztalhoz, mert szemtől szembe szeretnék hallani a portugáltól, hogy pontosan mik a tervei.

Mondj valamit Roni!

Az egyre burjánzó hírek ellenére még mindig nem lehet tudni, hogy mi lesz Cristiano Ronado sorsa. Marad Madridban, vagy szedi a sátorfáját. Érthető, hogy a Blankók most már pontot tennének a hetek óta tartó, sok bizonytalanságot okozó ügy végére.

A Marca című madridi sportnapilap információi szerint a felek a jövő héten ülnek tárgyalóasztalhoz. Ronaldónak kulcsszerepe van a klubnál és addig nem tudják megtervezni szezonbéli céljaikat, amíg nem ismerik a portugál jövőjét.

„Nem hallottuk még Ronaldótól személyesen, hogy mit akar valójában. Számolunk vele, de tununk kell, hogy mire számítsunk” – mondta a Marcának egy a Real Madridnál dolgozó személy, aki a neve elhallgatását kérte.

Eddig arról volt szó, hogy amíg Ronaldo a portugál válogatottal a Konföderációs Kupán van, addig nem zavarják a játékost. Portugália szerdán azonban elbukta az elődöntőt Chilével szemben, a meccs után pedig Ronaldo hazautazott nemrég született ikreihez. 

A bronzmérkőzésen a portugálok tehát csapatkapitányuk nélkül állnak majd ki, az ellenfél pedig az a Mexikó lesz, amellyel a csoportkör során 2-2-es döntetlent értek el.

1x2    
Portugália Döntetlen Mexikó
2.10 3.40 2.90
[2059665] 2017-07-02 14:00:00 Portugália - Mexikóx;