Bulvár

Egy volt Real-sztár igen, Luis Enrique viszont nem szerepel Messi listáján

  • varin

Ronaldo nem, Ronaldinho viszont igen! Íme Lionel Messi vendéglistája.

Pénteken oltár elé vezetik Lionel Messit, aki gyerekkori szerelmét, Antonella Roccuzzót veszi el Rosarióban, Argentínában. A kétgyermekes pár negyed évszázados szerelme teljesül be ezen a napon, hiszen öt éves koruk óta ismerik egymást és már két gyerekük is van. Lakodalmuk bár nem lesz nagyszabású, a meghívottak személye miatt azért érdekes lehet.

Kik lesznek ott?

Mint arról az egyik angol lap beszámol, a 260 fős vendéglista messze elmarad Diego Maradona 1989-es esküvőjétől, amikor több, mint 1200 ember ünnepelte az argentin csillagot, köztük Silvio Berlusconi, volt olasz miniszterelnök is. Nem túl nagy meglepetés, Maradona nem lesz ott az esküvőn.

Mint ahogyan Luis Enrique, a leköszönt mester sem fért rá a vendéglistára, a gránátvörös-kékeket több játékos mellett Piqué és felesége, Shakira, valamint Suárez és felesége, Sofia Balbi képviseli majd. Balbi egyébként Roccuzzóval együtt üzemeltet ruhaboltokat Barcelonában, innen a jó kapcsolat. A hírek szerint a keret nagy része meghívást kapott az eseményre, ahogyan a doktorok és masszőrök is, ezért is különösen meglepő, hogy Lucho mellett a segédedzők viszont nem. Aki biztosan nem lesz ott, az Andrés Iniesta, aki harmadik gyermeke születését ünnepli a napokban.

Ihat továbbá a friss pár egészségére a Chelsea középpályása, Cesc Fábregas is, ahogyan Sergio Agüero, Ronaldinho és a Real Madrid korábbi támadója, Ángel di Maria is ott van a 260 fő között. Nem túl nagy meglepetés, Cristiano Ronaldo viszont nem került meghívásra, ő vélhetően amúgy is a nemrég született ikreivel foglalkozik majd.

Milyen nászajándékot vigyenek?

Aligha szenved bármiben is hiányt a Messi család, így a pár rendkívül szimpatikusan azt kérte nászajándékba a vendégektől, hogy támogassák alapítványát, amellyel szegény gyermekek taníttatását és sportolását támogatja.

Mi lesz a menü?

A lakodalom nem szenved hiányt érdekes ételekben, számtalan argentin különlegességből választhatnak majd a vendégek, de az ázsiai konyha kedvelői is megtalálhatják az ínyükre valót. Spanyolul tudók előnyben!

Éljen az ifjú pár!