Sportfogadás

Mutatjuk a legjobb tippeket az Európa Ligára!

50 mérkőzést rendeznek csütörtökön az Európa Liga 2017-2018-as szezonjának első selejtezőkörében. Az odavágókból szemezgettünk, s többnyire olyan fogadási lehetőségeket találtunk, amelyek sok helyen nem, de a Tippmixprón meg lehet játszani!

Elek Ákoséktól legalább három gólra számítunk csütörtökön. - Fotó: goal.com

Kajrat Almati-Atlantas Klaipeda
Tipp: Hazai csapat góljai 3+
Odds:
1.70 @ Tippmixpro

A legjobb formában lévő és legerősebbnek taksált kazah csapat, a Kajrat Almati fogadja a litván Atlantas Klaipeda együttesét. A hazaik a legutóbbi 10 tétmeccsük közül kilencet megnyertek, a listavezető Asztana gárdáját 3-0-val, korábban a Celticet megviccelő Sahtyor Karagandit 4-1-gyel küldték haza, míg a harmadik helyezett Ordabaszi együttesét pár nap leforgása alatt oda-vissza legyőzték Elek Ákosék. Ezzel szemben az Atlantas csapata formán kívül van, utolsó 10 tétmérkőzéséből csak egyet tudott megnyerni, a gyengécske litván ligában is mindössze a negyedik helyen tanyázik.

A felek között hatalmas minőségbeli különbség van a kazahok javára, arról nem is beszélve, hogy a vendégeknek igen sokat kell utazniuk Almatiig. Szerintünk mindez a pályán is kijön csütörtökön, avagy nem lenne meglepő, ha a Kajrat legalább három gólt lőne hazai pályán, ami egyébként is az utolsó öt otthoni meccséből ez négyszer is előfordult Elek Ákosékkal.

[2528159] 2017-06-29 16:45:00 Kairat Almaty - Klaipedos Atlantasx;

Dinamo Minszk-NSI Runavík
Tipp: Hazai csapat góljai 3+
Odds:
 1.55 @ Tippmixpro

A Dinamo Minszk az utóbbi években igen bravúrosan szerepelt az Európa Ligában, a 2014-2015-ös, és a 2015-2016-os szezonban is bejutott a csoportkörbe. A fehérorosz bajnokságban ráadásul jó formában van a gárda, utolsó négy meccsét megnyerte, így a BATE Boriszovot megelőzve a második helyre jött fel.

Ami a vendégeket illeti, az runavíki együttes abszolút amatőr gárda, a feröeri bajnokságban mindössze a harmadik helyen áll, s az utolsó öt tétmeccséből csak kettőt tudott behúzni. A nemzetközi kupákban mindig kiesett az első selejtezőkörben, az idegenbeli meccseket pedig rendre nagy különbséggel elveszítette. Az elmúlt esztendőben a szintén fehérorosz Sahtar Szoligorszk együttesénél vizitált, akkor 5-0-ra kapott ki az NSI.

Igen nagy tehát a felek közt a differencia, szerintünk olyannyira, hogy a Dinamo Minszk már az első meccsen eldönti a továbbjutás kérdését, vagyis úgy véljük, hogy a fehérorosz csapat könnyedén lőhet legalább három gólt.

[2528151] 2017-06-29 17:30:00 Dinamo Minsk - NSI Runavikx;

Crvena zvezda-Floriana
Tipp: Hazai csapat góljai 3+
Odds: 
1.55 @ Tippmixpro

A Zvezda tavaly a Bajnokok Ligájában búcsúztatott egy máltai együttest, a szerbek akkor a Valletta gárdáját győzték le oda-vissza. Ezúttal a gyengébb Floriana csapatával találkoznak, vagyis még nagyobb favoritok, mint egy éve.

A két csapat között tehát ég és föld a különbség, felesleges is ecsetelni, hogy mekkora, hiszen amíg a hazai oldalon profi labdarúgók, addig a vendégeknél félamatőr státuszú játékosok találhatók. Ráadásul szerbek egyik legjobb és leggólerősebb játékosa, Richmond Boakye meghosszabbította szerződését, ami nem egy rossz ómen a mérkőzés előtt. Ezek után pedig nem lenne meglepő, ha a belgrádi együttese minimum hármat lőne a Floriana együttesének.

[2528165] 2017-06-29 20:30:00 Red Star Belgrad - Florianax;

Valletta-Folgore/Falciano
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

Két mini állam együttese feszül egymásnak Vallettában, ahol a helyi máltai gárda, a San Marinó-i Folgore/Falciano együttesét fogadja. Egyik alakulat sem túl acélos a nemzetközi kupában, a Valletta együttesének több sikerélményben volt ezidáig része, de ami mindkét csapatban közös, hogy a gárdák ütközetei igen sok gólt hoznak. A Folgore valamennyi nemzetközi meccsén született legalább három gól, míg a szigetlakók legutóbbi hét ilyen kaliberű találkozójából haton ült az "over".

Mindezek után feltehetjük a kérdést, hogy ezen csapatok kit győzzenek le, ha nem egymást, főleg úgy, hogy egyébként is nagy a rivalizálás a két ország csapatai között? Így pedig nagy esély mutatkozik az a legalább három találatra, főleg úgy, hogy a Valletta a 2013-2014-es szezonban a szintén San Marinó-i La Fiorita együttesét 3-0-val küldte haza.

[2528167] 2017-06-29 20:45:00 Valletta - Folgorex;