Sportfogadás

Ezt várjuk az FTC és a Vidi EL-meccsétől

A Fradi és a Videoton megkezdi szereplését az EL-ben, naná, hogy van ötletünk a csapatok meccseire!

Gólokat várunk a Fradi...

FTC-Jelgava
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds: 
1.65 @ Tippmixpro

A tavalyi kupablama után itt az első alkalom, hogy bizonyíthat az FTC a nemzetközi kupaporondon, a zöld-fehérek a lett Jelgava együttesét fogadják a Groupama Arénában. Thomas Doll együtteséből nyáron távozott Marco Djuricin, Kleinheisler László, Emir Dilaver és Michal Nalepa a fontosabb játékosok közül, helyettük viszont Bőle Lukács, Fernando Gorriarán, Otigba Kenneth, Priskin Tamás és Rui Pedro érkezett, akiknek igen jó a pedigréjük, vagyis a Ferencváros erősödött a holtszezonban. 

A felkészülési meccseken ugyanakkor még nem parádézott a Fradi, hiszen a Slaven Belupotól 1-0-ra kikapott, míg a Beitar Jeruzsálem együttesét ugyanilyen arányban győzte le. Azonban ezen együttesektől játékerőben jócskán elmarad a Jelgava együttese, amely gárda a hétcsapatos lett bajnokságban mindössze a negyedik helyet foglalja el, s az utolsó négy meccse közül csak egyet tudott megnyerni.

A Jelgava a nemzetközi kupákban házon kívül igen gólgazadag meccseket játszik, ami a lett csapatokra egyébként jellemző is, hiszen két éve a Debrecen 9-2-vel küldte haza a Skonto Riga együttesét. Mindezek után, illetve figyelembe véve a bizonyítási vágyat az FTC-nél, úgy véljük, hogy nagy esély van arra, hogy legalább három találat születik csütörtök kora este a Groupama Arénában.

[2528153] 2017-06-29 18:45:00 Ferencváros - FK Jelgavax;

... és a Videoton meccsén is.

Videoton-Balzan Ta'Qali
Tipp: Hazai csapat góljai 3+
Odds: 
1.70 @ Tippmixpro

A Videoton a máltai Balzan gárdáját fogadja a Pancho Arénában, amely hiába számít semleges pályának, a piros-kékek már másfél éve Felcsúton játsszák hazai mérkőzéseiket. A székesfehérvári alakulat a nyáron edzőt váltott, Henning Berg helyére a Partizan Belgráddal szerb szinten mindent megnyerő Marko Nikolics érkezett. Az új tréner alig nyúlt a csapathoz, hiszen komoly távozója nem volt a gárdának, míg érkező oldalon Tamás Krisztiánt érdemes megemlíteni.

Voltaképp kész van tehát a Vidi az új szezonra, amit az edzőmeccsek eredményei is bizonyítanak, hiszen a csapat négy komoly ellenfelet - Skenderbeu, Rózsahegy, Inter Zapresic, Rosztov - győzött le úgy, hogy gólt sem kapott. Ezzel szemben a máltai alakulat félig amatőrnek számít, a tavalyi szezonját pocsékul fejezte be, s az eddigi mindössze négy nemzetközi kupameccséből hármat elbukott.

Egy éve a teljesen átalakított Videoton, új edzővel, 3-0-ra nyert a moldáv Zaira Balti ellen az EL-selejtező első körén odavágóján. Ezúttal jóval összeszokottabban, gyengébb ellenfelet fogadva reális elvárás lehet a piros-kékektől, hogy ismét legalább három gólt rámoljanak be mostani ellenfelüknek.

[2528204] 2017-06-29 20:45:00 Videoton - Balzan Youths FCx;