Átigazolás

Az elnök szerint nem távozik a csatár, ezzel pedig nagyot kaszálhatnak a fogadók

  • varin

Ha a Lyon támadója marad Franciaországban, vaskos profitra tehetünk szert.

Csodálatos szezon áll Alexandre Lacazette mögött, a Lyon klasszisa 45 meccsen 37 gólt szerzett és 5 gólpasszt adott, ezzel messze felülmúlta a tavalyi 23+4-es idényét. A francia csillag ára rendesen fel is kúszott és az egyik legkapósabb támadóvá vált a piacon.

Lacazette kapcsán leginkább két klub érdeklődéséről lehetett hallani, szívesen vitte volna őt az Atlético Madrid és az Arsenal is, ám a spanyolok egyelőre kiszálltak a harcból, hiszen januárig nem vethetnek be új igazolást. Ráadásul a 26 éves játékos is inkább Madridba szeretett volna kerülni London helyett, itt ugyanis együtt játszhatott volna jó barátjával, Antoine Griezmannal.

A másik jelölt, az Arsenal hónapok óta udvarol Lacazette-nek, a hírek szerint pedig Olivier Giroud-t és pénzt is adnának a Lyon támadójáért cserébe - de könnyen lehet, hogy Arséne Wenger terve kútba esik.

Főleg miután a francia klub elnöke, Jean-Michel Aulas elmondta, szeretnék megtartani legnagyobb értéküket. "Nagyon sok jó játékosunk van, szeretnénk jó csapatot építeni a következő szezonra. Számítunk Lacazette-re, de a döntés végül úgy fog megszületni, hogy a klubnak és a játékosnak is a legjobb legyen" - nyilatkozta korábban Aulas.

Most pedig egyszerűen foglalta össze véleményét a Canal+-nak a sportvezető, ami alapján bizakodhatnak a csapat szurkolói.

Nem hiszem, hogy ezen a nyáron Lacazette távozik tőlünk.

Mindezeket figyelembe véve a halványzöld bukméker által kínált 4.25-ös szorzó Lacazette maradására bőven megérhet némi aprót, különösen ha végül Alexis Sánchez is marad az Ágyúsoknál.

A Lyon az elmúlt szezonban a negyedik helyen végzett a francia pontvadászatban, így ez Európa Ligában indulhat. Kiemeltként rögtön a főtáblára került, így nem kell selejteznie sem, nem úgy a magyar csapatoknak, amelyek csütörtökön lépnek pályára a második számú európai kupasorozatban.

Kezdődik az Európa Liga, pályára lépnek a kupacsapataink! Ha érdekel, milyen oddson fogadhatsz a magyar csapatok magabiztos sikerére a    -n, kattints ide!