Premier League

A londoni gólvágó a favorit, de a belgára éri meg fogadni?

A bukmékerek szerint címvédés várható a PL gólvadászai között, ám Lukaku átírhatja az esélyeket.

Augusztus 12-én kezdődik a Premier League 2017/18-as idénye, amely hatalmas izgalmakat tartogat. Habár a     egyelőre nem kínál oddsot a bajnoki címre és a gólkirályra, a nemzetközi bukmékerek számai alapján tudunk következtetni, kik is lesznek majd a favoritok. A bajnoki esélyekről korábban már értekeztünk, most pedig nézzünk rá a gólkirályi cím esélyeseire.

Ki lesz a Premier League gólkirálya?
Harry Kane (Tottenham) 3.75
Romelu Lukaku (Everton) 6.50
Sergio Agüero (Manchester City) 7.00
Gabriel Jesus (Manchester City) 8.00
Diego Costa (Chelsea) 9.00
Alexis Sánchez (Arsenal) 11.00
...  
Mohamed Szalah (Liverpool) 41.00

Nem túl nagy meglepetés, az előző két idény aranycipőse, Harry Kane a favorit, méghozzá magasan. Az angol válogatott reménysége tavaly úgy húzta be az első helyet, hogy 700 perccel kevesebbet játszott, mint a második helyen végző Lukaku.

A fogadóirodák szerint éppen a belga gólvágó lesz Kane első számú kihívója, ám Lukaku teljesítménye nagyban függhet attól, melyik csapat játékosa is lesz szeptembertől. Ha tényleg megszerzi őt a Chelsea, kíváncsian várjuk, a bukmékerek mennyivel csökkentik majd az oddsot rá.

A futottak még kategóriában találjuk Kun Agüerót, akinek idén nem jutott annyi játékperc, ráadásul az argentin sztár csillagát elhalványíthatja Gabriel Jesus, a fiatal brazil tehetség. Diego Costára is fogadhatunk 9-szeres szorzón, de abban egyáltalán nem lehetünk biztosak, hogy ő a Premier League-ben kezdi meg a szezont.

A listán csak a 18. legesélyesebbnek számít Mohamed Szalah, a Liverpool új szerzeménye, akit ugyanolyan oddsra taksálnak a bukik, mint például Michy Batshuayit, a Chelsea csatárcseréjét.

10418#00