Sportfogadás

Kombival indítjuk a BL-szezont!

A Bajnokok Ligája selejtező első fordulójában, kedden, négy mérkőzést is rendeznek, mi ezek közül három meccsre tippelünk. Az odds bő kétszeres.

A TNS legyőzheti a gibraltári bajnokot. - Fotó: facebook.com/TheNewSaintsFC

Alashkert-FC Santa Coloma
Tipp: Alashkert
Odds:
1.22 @ Tippmixpro

Az örmény bajnok fogadja az andorrait, avagy az Alashkert a Santa Coloma csapatával meccsel. A felek tavaly is összemérték tudásukat a Bajnokok Ligája selejtező első körében, akkor az örmény csapat 3-0-s összesítéssel jutott tovább, úgy, hogy a hazai visszavágót nyerték meg ilyen arányban. Abból a párharcból kiindulva, az Alashkert akkor dőlhet biztosan hátra a visszavágó előtt, ha a keddi meccset magabiztosan megnyeri.

A felek között az egy évvel ezelőtti párharchoz képest papíron tovább nyílt az olló, ráadásul az Alashkert a mérkőzést átvitte a Vazgen Sargsyan Republican Stadionba, hogy minél többen tudják buzdítani a csapatot. Így pedig tényleg minden az örmény bajnok sikere mellett szól az odavágón.

[2528017] 2017-06-27 18:00:00 Alashkert FC - FC Santa Colomax;

TNS-College Europa
Tipp: TNS
Odds:
 1.25 @ Tippmixpro

A walesi bajnok a gibraltárival méri össze tudását, vagyis két brit csapat küzd meg egymással. Az első meccsen a TNS lesz a pályaválasztó, a Szentek pedig igen kellemetlen ellenfelek otthoni környezetükben, erről a Videoton, vagy az APOEL is tudna mesélni. Arról nem is beszélve, hogy a zöld-fehérek pár nappal korábban a Glasgow Rangersszel játszottak döntetlent.

A College Europa ugyanakkor nem igazán tényező az európai labdarúgásban, amit az eddigi négy párharca is példáz, hiszen a Pjunyik Jereván kiejtésén kívül a Vaduz, a Slovan Bratislava és az AIK Stockholm is oda-vissza legyőzte a gibraltári csapatot, ráadásul a mini állambeli klub ezen találkozókon gólt sem tudott szerezni.

Mindezek után úgy véljük, hogy a magasabb játékerőt képviselő TNS együttese behúzza az odavágót, s előnnyel utazhat jövő héten Gibraltárra.

[2528019] 2017-06-27 20:00:00 TNS - College Europa FCx;

Vikingur Gota-Trepca Mitrovica
Tipp: Nem - Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Odds: 
1.35 @ Tippmixpro

Először indulhat a Bajnokok Ligájában a koszovói bajnokcsapat, nevezetesen a Trepca Mitrovica, a gárda ellenfele pedig a feröeri aranyérmes, a Vikingur Gota gárdája lesz. Az első meccset északon játsszák a felek, ahol a bukmékerek szerint kiegyenlített játékot hozhat a találkozó.

Azonban szerintünk a vendégek nagyobb játékerőt képviselnek, ráadásul borítékolható, hogy a koszovóiak komolyan veszik az első nemzetközi találkozójukat, hiszen emlékezhetünk, hogy a válogatottjuk is az első vb-selejtezőjükön óriási bravúrt ért el, Finnországban játszott 1-1-es döntetlent. Visszatérve a Trepcára, a csapatnak jól sikerült a felkészülése, hiszen sikerült 0-2-ről 4-2-re legyőznie a 2016-os román bajnok Astrát, majd a 2016-os szlovén aranyérmes Olimpija Ljubljanával 1-1-es döntetlent játszott.

Noha a feröeri bajnokság zajlik, így játékban, tehát kisebb előnyben van a Vikingur, az utóbbi hetekben megtorpanni látszik feröeri listavezető. Másfél hete a Runavíktól kapott ki hazai pályán 2-1-re a Gota, s ezúttal pedig semleges pályán, Tórshavnban kellene felvennie a versenyt a koszovói bajnokkal.

Szerintünk az odavágón is esélyesebb a mitrovicei együttes, vagyis minden nehézség nélkül lőhet gólt a Vikingur otthonában, hiszen a feröeriek az eddigi nemzetközi kupaszereplésük alkalmával egy kicsit is komolyabb csapatnak rendre megadták magukat még hazai pályán is.

[2528013] 2017-06-27 20:00:00 Vikingur - Trepca 89x;
hatharom.com
Alashkert-FC Santa Coloma Alashkert
TNS-College Europa TNS
Vikingur Gota-Trepca Mitrovica Nem - Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
@2.06
Fogadási határidő: 18:00