Európa Liga

Ennyit fizet a Fradi és a Videoton többgólos sikere

Csütörtökön három magyar csapat is pályára lép az Európa Liga selejtezőjében. Megnéztük, hogyan alakultak az oddsok a kikerülés óta.

Múlt héten számoltunk be arról, hogy milyen oddsokkal jött ki a magyar fogadóiroda a magyar csapatok EL-selejtezős esélyeit illetően, ezek alapján pedig a Videoton és a Fradi simán nyeri az első meccset, míg a Vasas a papírforma szerint vereséget szenved a Beitar Jerusalem vendégeként.

Már csak két nap van hátra a kezdő sípszókig, így megnéztük, hogyan alakultak a háromesélyes szorzók és a hendikepes fogadások számai.

Az 1X2 fogadásokat illetően a Ferencváros szorzója volt az egyetlen, amely meg sem mozdult az elmúlt pár napban, a zöld-fehérek győzelme a lett Jelgava ellen ugyanúgy 1.25-ös oddsot fizet, mint a múlt héten.

Akkori cikkünkhöz képest a    bővítette fogadási kínálatát, így most már többek között tudunk fogadni a hendikepekre és a gólokra is. A továbbjutás szempontjából megnyugtató kétgólos hazai győzelem jelenleg 1.75-ös szorzóval bír, míg a háromgólos Ferencváros-győzelem pénzünk 2.80-szorosát hozná vissza.

Ferencváros - Jelgava   
Ferencváros 0:1 Ferencváros 0:2 Jelgava vagy döntetlen
1.75 2.80 3.15

A felkészülési mérkőzéseken remeklő Videoton a máltai Balzan csapata ellen kezd majd Felcsúton. A fehérváriak nyitóoddsa szintén 1.25 volt, ám ez a szám mostanra 1.18-ra csökkent, a piros-kékek győzelmi esélyeit tehát nagyobbnak vélik a fogadók. Marko Nikolics csapatának hendikepes győzelme is csak 1.50-es szorzót fizet, a háromgólos győzelem pedig 2.20-as kasszával csábítja a fogadókat. A vendégek "pontszerzése" ennek megfelelően busás haszonnal kecsegtet, ha a máltai együttes elkerülné a vereséget, azzal közel négyszeres kasszát lehetne fogni.

Videoton - Balzan    
Videoton 0:1 Videoton 0:2 Balzan vagy döntetlen
1.50 2.20 3.85

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a Vasas, amely zártkapus meccsen lép majd pályára Jeruzsálemben. A Beitar győzelmét 1.65-ös szorzón hozta ki a magyar buki, de a nézők nélküli meccs híre, valamint a két csapat múlt vasárnapi barátságos meccse, amelyet a Vasas nyert 2-1-re, az angyalföldiek felé billentette a játékosokat, és immáron 1.75-ös szorzóért lehet fogadni az izraeli bronzérmesre. Michael Oenning csapatának győzelme 4.05-re esett le, míg az X2 1.85-ös szorzóval bír.

1x2    
Beitar Jeruselem Döntetlen Vasas
1.75 3.35 4.05