Átigazolás

Végül Madridban köt ki Zlatan Ibrahimovic?

Az időzítés tökéletes lenne mindkét félnek, így nem kizárt, hogy Zlatan a spanyol fővárosba szerződik.

Nem találta még meg következő állomáshelyét Zlatan Ibrahimovic, akivel a Manchester United nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését. A svéd támadó ráadásul sérülése miatt lehet, hogy idén már nem is léphet pályára, így különösen egyik csapat hasznára sem lehet 2017-ben.

A spanyol AS lap jelentése szerint viszont az Atlético Madrid 2018 januárjától szerződtetné Ibrát, hiszen könnyen lehet, hogy Antoine Griezmann távozik a spanyol fővárosból, míg Diego Simeone két korábbi kiszemeltje, Vitolo és Diego Costa megszerzése sem lenne könnyű menet. Az időzítés egyébként kitűnő lenne, hiszen az Atléti legközelebb csak januárban szerződtethet játékost.

Ami a korábbi híreszteléseket illeti, Mino Raiola, a játékos ügynöke elmondta, Ibrahimovic mindenképpen maradna Európába, ráadásul az ügynök még azt az eshetőséget sem zárta ki, hogy Manchesterből sem távozik ügyfele, míg amerikai lapértesülések szerint napok választanak el minket attól, hogy Ibrát bejelentsék a Los Angeles Galaxynál.

Fogadd meg tippjeidet a    -n is és nyerj igazi pénzt szakértelmeddel vagy vegyél részt a Nyári tippbajnokságban!

Ami a fogadóirodák szorzóit illeti, egyértelműen abba az irányba mutatnak a dolgok, hogy Ibra tengerentúli kalandba kezd, míg a Matracosokra egyelőre nem kínálnak oddsot a bukmékerek.

Melyik csapatnál játszik majd Ibrahimovic szeptember 3-án?
Bármelyik MLS klub 1.25
Nem lesz klubja még ekkor 3.00
Zenit Szentpétervár 6.00
AC Milan 7.50
Manchester United 3.00