Konföderációs Kupa

Továbbra is háromesélyes lenne a mini-vb?

  • varin

Az oddsok még mindig Németország-Portugália döntőt valószínűsítenek, de ne feledkezzünk meg Chiléről.

Tippelj velünk a Nyári tippbajnokságon és mutasd meg, hogy te vagy a legjobb a holtszezonban is!

Vasárnap estére kialakult a 2017-es Konföderációs Kupa elődöntőinek párosítása. Miként azt beharangozónkban mi is tökéletesen megtippeltük, Németország Mexikóval, Portugália pedig Chilével találkozik a négy között, így maradt esély az európai álomdöntőre A luzitánok ráadásul kvartettjüket is megnyerték, amely 1.90-es szorzóval zöldült azoknak, akik velünk tartottak. De lássuk, melyik "kicsinek" van esélye meglepetést szerezni!

   
  1 x 2
Portugália-Chile 2.35 3.00 2.85
Németország-Mexikó 2.00 3.25 3.30

Az eddig a gólokat nagyon szépen termelő németek és mexikóiak a 2005-ös bronzmeccset játsszák újra, akkor Németország büntetőkkel szerezte meg a harmadik helyet Mexikóval szemben. Érdekesség egyébként, hogy van még egy játékos a két gárda keretében, aki azon a mérkőzésen pályára lépett: Rafael Márquez. Az oddsok alapján a németeknek azért nem lesz könnyű dolguk.

Fotó: Bleacher Report

Chile és Portugália 2011-ben adott randevút egymásnak, akkor barátságos mérkőzésen 1-1-re végeztek. Most a bukmékerek ha nem is sokkal, de Ronaldóékat tartják esélyesebbnek a döntőbe jutásra.

Ami a végső győzelmet illeti, a szinte mérkőzésenként változó esélyek most egálra álltak be a két európai gárda között, a     egyedül Mexikó sikerét tartja kevéssé valószínűnek.

A Portugália-Chile találkozóra szerdán, a Németország-Mexikóra pedig csütörtökön kerül majd sor, ezekről természetesen külön beharangozóban is beszámolunk!

Melyik csapat nyeri a Konföderációs Kupát?
   
Németország 3.00
Portugália 3.00
Chile 3.50
Mexikó 7.00