Átigazolás

Távolról sincs vége az olasz drámának

Donnarumma és Raiola újból leülnek tárgyalni az AC Milan vezetőségével.

Lassan egy dél-amerikai teleregényre kezd hasonlítani Gianluigi Donnarumma, a Milan 18 éves kapusának utóbbi néhány hete. Mint az köztudott a szupertehetség szerződése jövő nyáron lejár csapatával és egyelőre nem hosszabbította meg azt. Folyamatosan ellentmondásos hírek jelennek meg Gigio és ügynöke, Raiola szándékát illetően, ám míg a kapus nem nyilatkozott eddig semmit, addig az ügynök nyíltan vádolta meg a klubot azzal, hogy fenyegette, zaklatta ügyfelét és családját. Mindezek ellenére úgy tűnik, Donnarumma, Raiola és a vezetőség ismét egy asztalhoz ülnek majd.

Fotó: CalcioMercato.com

A tini sztár legutóbb vasárnap este hallatott magáról, amikor is az volt olvasható a Twitterén, hogy "Donnarumma és Raiola: Tegnap, Ma és Holnap". Az üzenetet a Milan-fanatikusok egyfajta hűségeskünek vélték az ügynök felé, amelyből arra következtettek, nem hajlandó megválni a gyűlölt ügynöktől és emiatt a maradása is kevéssé valószínű.

Raiola azonban úgy nyilatkozott a közösségi csatornán: "Találkozni fogunk a Milan vezetőségével az Eb után, most azonban a válogatott sorsa a legfontosabb".

És hogy végképp teljes legyen a káosz a kapus életében, Donnarumma az elmúlt órákban törölte az Instagram-profilját, majd kiírta Twitterre, hogy elnézést a káoszért, amit okoztak a kiírása, de feltörték a profilját.

A fogadóirodák szerint egyébként most már jóval esélyesebb a Milánóban maradás, mint a távozás, míg ha mégis elszerződik az olasz iparvárosból, akkor csak a Real Madridnak lenne reális esélye megszerezni őt.

Donnarummára komoly feladat vár kedden, amikor is az olasz csapat a spanyolokkal találkozik az U21-es Eb-elődöntőben. A kékek továbbjutására nem látnak sok sanszot a bukmékerek, hiszen 3.15-szörös szorzóval tehetünk pénzt a bravúrra, míg a hispánok döntőbe jutása csak 1.25-szörös oddson fogadható a    -n.

Melyik csapat játékosa lesz Donnarumma szeptember 3-án?
AC Milan 1.25
Real Madrid 2.50
Juventus 9.00