Átigazolás

Sztárt igazolt a MU, hogy sztárt igazolhasson Mourinho

Játékosmegfigyelőt szerzett a Manchester United a Juventustól, amelynek Álvaro Morata lehet az oka.

A Juventus hivatalos oldalán jelentette be, hogy a Manchester United mindenben megállapodott a torinóiak játékosmegfigyelőjével, Javier Ribaltával. A szakember állítólag remek viszonyt ápol Álvaro Moratával, így nem kizárt, hogy ismét a spanyol támadó megszerzése lesz a fő feladata.

Te vagy a legjobb tippmester a nyári holtszezonban is? Bizonyítsd szakértelmed tippbajnokságunkban és fogadd meg tippjeidet a    -n is!

Noha nagyon sok név hangzott el eddig a MU kapcsán, José Mourinho egyelőre csak a Benfica hátvédjét, Victor Lindelofot szerezte meg, ráadásul a hírek szerint a portugál tréner szeretné az utánpótlást is kicsit megerősíteni, így szükség volt Ribalta szakértelmére.

Különböző angol lapértesülések szerint azonban Morata Manchesterbe érkezésében is főszerepet játszhat a spanyol scout, hiszen 2014-ben többek között az ő közbenjárásnak köszönhetően szerezték meg a gólvágót a Real Madridtól.

A nemzetközi fogadóirodák egyébként szinte biztosra veszik Morata érkezését, hiszen a MU-ra már csak 1.15-ös oddson lehet fogadni.