Nemzetközi foci

Csapattársait alázza a Barcelona kiszemeltje

Marco Verratti igen élesen szólt oda csapata vezetőségének, de nem feltétlenül akar eligazolni.

Évről évre óriási erősítési tervekkel és elköltött euró tízmilliókkal készül a következő szezonra a PSG. Tavaly például 136 millió eurót költöttek el új játékosokra, két éve pedig 105-öt, ám az áttörés mégsem akar bekövetkezni, a párizsiak néhány bajnoki címtől és kupától eltekintve nem tudnak igazán nagyot dobbantani. Úgy tűnik, ebből lett elege kicsit Marco Verrattinak is, aki úgy szólt oda csapattársainak, hogy talán át sem gondolta mit mond.

"Nem mindenképpen akarok távozni Párizsból, de szeretném látni, hogy jó csapat épül-e. Minden évben azt mondják, idén tényleg remek keretünk lesz, de látjuk az eredményeket, az ígéretekkel pedig tele a padlás. De ha idén tényleg így lesz és minőségi igazolásokat eszközöl a vezetőség, örömmel maradok. Végül is senki nem kényszerít rá, hogy távozzak" - nyilatkozta az olasz középpályás.

A különböző lapértesülések szerint több csapat is szívesen látni a tehetséges játékost, ám ha a 24 éves Verratti elhagyja Párizst, akkor reális esélye csak a Barcelonának van megszerezni őt. Verrattit egyébként még 2021-ig szerződés köti a francia ezüstérmeshez, így a Barcának minden bizonnyal mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha már idén nyáron csatasorba szeretné állítani őt Valverde mester.

A    egyelőre nem kínál szorzót a francia bajnokság végső győztesére, ám minden bizonnyal a PSG toronymagas favoritja lesz a Ligue 1-nek.

Melyik lesz Verratti klubja szeptember 3-án?
Barcelona 1.50
PSG 2.00
Chelsea 15.00