Nemzetközi foci

Még mindig a legjobb vagyok Olaszországban - Cassano

  • MVB80

A Crotone és a Verona csábítja Antonio Cassanót, aki egy éve nem lépett pályára.

Fantasztikus volt, amit a Serie A abszolút újonca, a Crotone művelt a bajnokság hajrájában, a calabriai csapat az utolsó kilenc meccsen 20 pontot szerzett, és ezzel végül az Empolit megelőzve kiharcolta a bennmaradást.

A hatalmas eufóriát lassan a tervezgetés időszaka váltja fel, hiszen nem árt körülnézni, kikkel lehet megerősíteni a csapatot, hogy a következő idényben is helyt álljon. Az egyik jelölt az olasz futball egyik nagy fenegyereke, Antonio Cassano, aki jó ideje csak tévén követi az eseményeket, mert utolsó csapata, a Sampdoria idén januárban felbontotta a szerződését.

Nem a pénz motiválja, egyszerűen csak játszani szeretne

A 34 éves Cassano maga is bevallotta, jobban tette volna, ha még a Roma-játékosaként megfogadta volna nagy példaképe, Francesco Totti tanácsait. Ugyanakkor azt is elmondta, sikerült végre lehiggadnia, már nem az a forrófejű játékos, aki néha a pályán is elborult, és mivel a tudását senki nem vitatta, egy jól sikerült alapozás után biztosan tudna segíteni a Crotonénak.

„Még mindig a legjobb vagyok Olaszországban, ez már elég ok ahhoz, hogy leigazoljanak. A Verona hívott januárban, meglátjuk, most mi fog történni. Nemsokára elkezdek edzeni, hogy formába hozzam magam, és ahhoz a klubhoz igazolok, amelyik az első konkrét ajánlatot teszi.

Sosem a pénz számított, Kínából és az Egyesült Arab Emírségekből is volt megkeresésem, de mindkettőt visszautasítottam, mert Olaszországban szeretnék játszani”

– nyilatkozta Cassano a Sky Sport Italiának.

A 39-szeres válogatott megszerzésére a Crotone mellett az élvonalba visszajutott Verona is esélyes, ha végül a Hellast választja, akkor újra összeállhatna a Sampdoriában nagyon hatékonyan működő Pazzini, Cassano páros.

1x2    
U21 Olaszország Döntetlen U21 Németország
3.00 3.30 2.10