NB I

Még a Ferencváros támadója is Felcsúton köthet ki

  • varin

Lapinformációk szerint a nagy terveket szövögető Puskás Akadémia a Ferencváros csatárát is megszerzi.

A Nemzeti Sport információi szerint újabb nagy név érkezhet az élvonal újoncához, a Puskás Akadémiához. A napilap Radó András kapcsán arról ír,  hogy a Puskás és a Ferencváros már meg is állapodott egymással, így Pintér Attiláéknak már csak a játékossal kell megkötniük a kontraktust.

Fotó: rangado.hu

Radó András lenne a felcsútiak hetedik nyári igazolása, eddig Balogh Balázs és Jonathan Heris érkezett Újpestről, Osváth Attila a Vasastól, Patrick Mevoungou a Diósgyőrtől, Ulysse Diallo a Mezőkövesdtől és Poór Patrik az MTK-tól.

Az újonc emellett számtalan kölcsönből visszajövő játékossal is számolhat jövőre, többek között Sallai Roland, Vaszicsku Gergő, Bacelic-Grgic és Danilovics játékára is számíthat Pintér mester.

Radó 2015 nyarán szerződött 400 ezer euró ellenében a Haladástól a fővárosba, ám a Fradinál a két szezon alatt mindössze 51 mérkőzés jutott neki, melyeken 8 gólt szerzett és 5 gólpasszt adott. A Transfermarkt szerint a 23 éves játékos piaci értéke jelenleg 450 ezer euró.

A     ugyan jelenleg nem kínál szorzót az NB I végső győztesére, ám mint azt korábbi cikkünkben is jeleztük, a Fradi Jelgava elleni EL-selejtezőjére már tehetünk pénzt. A budapesti odavágón 1.25-szörös oddson fogadhatjuk a kupagyőztes csapatot.