U21-es Eb

Félgőzzel is nyerhetnek a spanyolok

  • ivan

A lengyelországi U21-es Eb csoportkörének 3. fordulójában a már biztos továbbjutó spanyolok Szerbiával találkoznak.

A macedónok után a portugálok két vállra fektetése sem okozott gondot a spanyol U21-es válogatottnak, amelynek kerete teli van olyan fiatalokkal, akik már most befutott felnőttjátékosnak számítanak. Albert Celades együttese a torna esélyeséhez méltó teljesítményt rakott le eddig az asztalra, a két meccsen összehozott 8-1-es gólkülönbség is önmagáért beszél.

Szerbia is nagy reményekkel vágott neki a tornának, de két kör után csak 1 pont áll déli szomszédaink neve mellett, azt is egy hajrában szerzett góllal szerezték Macedónia ellen. Ezzel együtt Szerbiának még maradt esélye a továbbjutásra, de ahhoz az kell, hogy Portugália ne nyerjen meg az utolsó meccsét, miközben verni kell a spanyolokat.

1x2    
Szerbia U21 Döntetlen Spanyolország U21
5.00 3.90 1.55

Az oddsok alapján a spanyolok a találkozó favoritjai, ám ne feledjük, hogy mivel már tét nélküli számukra ez az összecsapás, könnyen lehet, hogy a sztárjátékosok pihenőt kapnak. Egyelőre megoszlanak a hírek arról, hogy Celades mester milyen összeállításban küldi pályára övéit, de valószínű, hogy ezúttal olyanok is szóhoz jutnak, akik az első két találkozón kevés lehetőséget kaptak.

Szerbia soraiból viszont két kezdőjátékos biztosan kihagyja a meccset, méghozzá eltiltás miatt.

[2417188] 2017-06-23 20:45:00 Serbia U21 - Spanyolország U21x

A motiváció mindenképpen Szerbia, a minőségi különbség viszont a spanyolok mellett szól. Véleményünk szerint ez a találkozó tipikus példája annak, hogy nem érdemes a meccs előtt fogadásokat lekötni, sokkal inkább érdemesebb megvárni a hivatalos kezdőket, majd annak ismeretében dönteni egy esetleg spanyol győzelem vagy éppen egy 1X-es fogadás mellett.

[2417188] 2017-06-23 20:45:00 Serbia U21 - Spanyolország U21x;