Sportfogadás

Rooney szerintünk még nem adja fel a karrierjét!

Remek szorzó van "Wazza" maradására Manchesterben, így érdemes rá lecsapni.

Hosszú hónapok óta téma Wayne Rooney karrierje az Old Traffordon, kétséges, hogy a 31 éves játékos számára folytatódik-e az angliai kaland vagy esetleg Kína felé veszi az irányt. Noha a fogadóirodák szerint a váltás valószínűbb, több érv is abba az irányba mutat, hogy még legalább egy évet lehúz Mourinho kezei alatt az angol válogatott játékos.

Ami biztosnak tűnik számomra: Rooney maradni akar Manchesterben. A hírek szerint a gólvágó már meg is kezdte az egyéni felkészülést az előszezonra és a szezonra, ennek pedig egyértelmű célja, hogy jó benyomást tegyen Mourinhóra, aki esetleg több játéklehetőséget ad majd neki a következő szezonban.

31 évesen ráadásul elmenni Kínába nem egy óriási álom egyik játékosnak sem, így Rooney-nak egyedül az Everton marad, mint reális opció, ám itt a fizetése meg sem közelítené sem a kínait, sem pedig a manchesterit. Egykori csapatánál a nyomás is keményen rajta lenne, hiszen első számú gólfelelősnek igazolná a liverpooli gárda, Romelu Lukaku helyére.

Zlatan Ibrahimovic távozásával már így is "emberhátrányba" kerültek a manchesteriek, emellett pedig csatárfronton amúgy sem állnak fényesen, hiszen ha nem számítjuk Ibrát, Rooney-nak volt a második legtöbb gólja a támadók között.

Noha Gareth Southgate, az angol válogatott kapitánya nem számolt vele az elmúlt hetekben, ha a csapattal szeretne tartani Oroszországba, még manchesteri perememberként is több esélye van erre, mint Kínából.

A Vörös Ördögök egyébként néhány napja bemutatták új mezüket, amelyen Paul Pogba mellett Wayne Rooney is ott díszeleg a szürke egyenruhában, amely szintén amellett érv, hogy nem vált a játékos.

Mindezek fényében a 2.50-szeres szorzó "Wazza" maradására igen jól hangzik!

hatharom.com
Wayne Rooney klubja szeptember 3-án: Manchester United
Odds: 2.50
Tét: 4/10
Eddig éri meg: 2.00