Konföderációs Kupa

Ronaldo lehet a nyerőember a szerdai rangadón

A Konföderációs Kupa csoportkörének második fordulójában a házigazda oroszok az Európa-bajnok portugálokkal találkoznak.

fifaconfederationscup

Az első fordulót követően a házigazda orosz válogatott nyomban a csoport élére állt, igaz, Új-Zéland legyőzése bőven a kötelező kategóriába tartozott. A portugálok Mexikó ellen kezdték a tornát és egy fordulatos meccsen végül 2-2-es végeredmény született.

A szerdai ütközet mindkét válogatottnak nagyon fontos lesz, hiszen egy vereséggel mindkét fél igen nehéz helyzetbe kerülhet. Oroszország az utolsó körben Mexikóval meccsel majd, míg Portugália Új-Zélanddal találkozik.

1x2    
Oroszország Döntetlen Portugália
3.70 3.25 1.90

A bukmékerek szerint a moszkvai helyszín ellenére a találkozó esélyese az Eb-címvédő portugál együttes, amelynek győzelme 1.90-es szorzóval fogadható a magyar fogadóirodánál. A szborjana sikere viszont majdnem négyszeres pénzt fizet, ami azért érdekes, mert Portugália még soha nem nyert meccset Oroszország vendégeként.

tippmixpro.hu

Ennek ellenére a fogadók körében is igen népszerű a kettes kimenetel, a    adatai szerint a beérkezett tétek 80 százaléka ment a vendégre és csupán 5 százalék a hazaira. A döntetlent 15 százalék választotta. 

[2059653] 2017-06-21 17:00:00 Oroszország - Portugáliax;5

Ami a kezdőcsapatokat illeti, az első fordulóhoz képest néhány apró változtatás mindkét szövetségi kapitánytól várható, de alapjaiban véve nem várhatunk sok újat a csapatoktól. Fernando Santos a hírek szerint Andre Silvát és Gelson Martinst is beteheti a kezdőbe és Bernardo Silva is jó eséllyel a meccs elejétől a pályán lehet. A szakírók szerint a mérkőzés nagyban függhet attól, hogy az oroszoknak mennyire sikerül majd semlegesíteniük Cristiano Ronaldót, akinek feküdhet, hogy az orosz védelem gyakran hagy nagy területeket az ellenfél támadóinak.

A két válogatott utolsó 4 egymás elleni mérkőzésén összesen három gól született, vagyis nem a gólok jellemezték ezt az összecsapást mostanában. A 2,5 gól alatti termésre egyébként 1.70-es szorzóval lehet fogadni a   -n. 

[2059653] 2017-06-21 17:00:00 Oroszország - Portugáliax;