Bulvár

Férfiak millióit ejtené kísértésbe a C. Ronaldónak tett ajánlat

  • MVB80

A német harmadosztályú Fortuna Köln is beszállt a Cristiano Ronaldóért harcoló csapatok közé.

A legfrissebb hírek szerint Cristiano Ronaldo arra kérte ügynökét, a világ legelismertebb menedzserének számító Jorge Mendest, hogy lépjen akcióba, mert szívesen játszana újra korábbi csapatában, a Manchester Unitedben.

Az angol klub mellett még a Paris Saint-Germain jöhet szóba, ha a portugál végül tartja magát a korábbi kijelentéséhez, hogy nem szeretne többet Spanyolországban játszani.

Van azonban egy klub, amely fejedelmi ajánlattal lepte meg Ronaldót, úgyhogy mielőtt leírnánk a választ, mindenki tippeljen egyet magában. Megvan?

Nem, nem kínai csapatról szó, még csak nem is arról, hogy a Real végül némi fizetésemeléssel láncolta magához a legfontosabb játékosát.

A német harmadosztályban 16. helyen végző, vagyis épphogy bennmaradó Fortuna Köln próbálja kísértésbe ejteni Ronaldót, márpedig olyan ajánlattal, amire sok férfiember nem tudna nemet mondani.

„Cristiano, még mindig csatárt keresünk, pénzünk nincs, de az ajánlatunk az, hogy életed végéig ellátunk Kölsch-sel” – áll a Fortuna Köln Twitter-oldalán.

Könnyen lehet, hogy hozzám hasonlóan az épp a Konföderációs Kupán szereplő Ronaldo sem tudja, hogy a Kölsch az egyik legvilágosabb német sörnek számít, úgyhogy nem lesz könnyű meggyőzni, magyar focistából viszont ismerünk néhányat, aki alighanem egyből kopogtatna a kölni klubnál egy hasonló felajánlás hallatán.

Ki nyerni a Konföderációs Kupát?
   
Németország 3.20
Chile 3.25
Portugália 3.50
Mexikó 7.75
Oroszország 8.75
Ausztrália 40.00