Európa Liga

A továbbjutás szempontjából nagyon jó hírt kapott a Vasas

  • ivan

Zárt kapuk mögött kell megrendezni a Beitar Jerusalem - Vasas Európa Liga selejtezőt.

Az UEFA egy korábbi büntetése miatt zárt kapuk mögött kell lejátszani a június 29-ei Beitar elleni idegenbeli EL-meccsét a Vasasnak - adta hírül az angyalföldi klub honlapja.  A nemzetközi szövetség szurkolói rendbontás miatt szankcionálta az izraeli klubot.

A Vasas egy zártkapus barátságos mérkőzésen vasárnap 2-1-re legyőzte a Beitar Jerusalemet.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a Vasasnak megnőttek a továbbjutási esélyei, hiszen a jeruzsálemi arénába akár 32 ezer fanatikus is befért volna. Így viszont a kongó lelátók előtt kell a Vasasnak egy olyan eredményt elérnie, amivel a magyarországi visszavágón esélye lehet a továbbjutás kiharcolására.

Az UEFA nyoni központjában hétfőn tartották meg az Európa Liga selejtezőinek a sorsolását, a Videoton a máltai Balzan, a Ferencváros pedig a lett Jelgava együttesét kapta. A BL-ben selejtezőben induló Budapest Honvéd az izraeli Hapoel Beer Sheva ellen meccsel majd, ám a kispestiek a hazai találkozójukat zárt kapuk mögött kell majd, hogy lejátsszák.

A     egyelőre még csak néhány Bajnokok Ligája-selejtezős mérkőzésre jött ki az oddsokkal, amint a magyar csapatok találkozóiról is kijönnek a számok, természetesen azonnal beszámolunk róla.