TipPics

Olvasónk közel 1 milliót kaszált ezzel a szelvénnyel!

Brutálisan erős szelvényt kaptunk a TipPics-rendszeren keresztül: egy olvasónk május végén közel 850 ezer forintos nyereményt zsebelhetett be.

A TipPics-rendszer történetének legnagyobb nyereményéről szóló szelvényt töltötték fel vasárnap, 'jam' nevű felhasználónk egy 846 ezer forintról szóló kombinációt osztott meg a nagyérdeművel. Olvasónk még a májusi hónap utolsó hétvégéjén játszotta meg hatos kötését, amelyben olasz első és alsóbb osztályú bajnokik, valamint egy török és egy norvég labdarúgómérkőzés kapott helyet.

https://www.hatharomhun.com/tippics

A hat mérkőzés közül 'jam' ötnél a gólokban látott fantáziát, egy olasz harmadosztályú meccset pedig döntetlenre vett ki, és mivel mindegyik megérzése hibátlannak bizonyult, így komoly nyereménynek örülhetett. A 65-szörös eredő oddsszal bíró kombit 13 ezer forintért adta játékba, így nyereménye 846 ezer jó magyar forint lett.

Természetesen ezúton is szeretnénk gratulálni 'jam'-nek, aki a TipPics történetének legnagyobb nyereményét osztotta meg másokkal, letaszítva a trónról 'Rodrigesz' félmilliós szelvényét.

Ha Neked is vannak csodás nyertes szelvényeid, amelyet a Tippmixen vagy a   -n játszottál meg, ne habozz, töltsd fel a TipPics-rendszerbe és oszd meg másokkal sikereidet! 

Tippics