Bajnokok Ligája

Korhut Mihályék ellen kezd a Honvéd a BL-ben

A kispesti gárda első ellenfele a izraeli Hapoel Beer-Sheva lesz a Bajnokok Ligájában.

Hétfő délben Nyonban kisorsolták a Bajnokok Ligája első és második selejtezőkörének párosításait. A magyar bajnok Budapest Honvéd a második kör második csoportjába, nem kiemelt csapatként került besorolásra. Lehetséges ellenfele a dán Köbenhavn, a fehérorosz BATE Boriszov, a kazah Asztana, a horvát Rijeka, a moldáv Sheriff Tiraspol és az izraeli Hapoel Beer-Sheva közül került ki.

A sorsolás végül az izraeli Hapoel Beer-Shevát sodorta a kispestiek útjába, ahol a magyar válogatott hátvéd, Korhut Mihály is futballozik. A Honvédnak egyébként üres lelátók előtt kell majd fogadnia első ellenfelét, hiszen érvénybe lép az UEFA 2008-as büntetése.

A Hapoel zsinórban másodszor tudta megnyerni az izraeli bajnokságot 2017-ben. A tavalyi szezonban az Európa Liga egyenes kieséses szakaszáig jutott úgy, hogy az olasz Internazionalét oda-vissza megverte és a Southampton ellen is veretlen maradt.

Az első mérkőzésekre július 11-12-én kerül sor (a magyar csapat idegenben kezd), míg a visszavágókat egy héttel később játsszák.

Azóta kiderült, hogy az Európa Ligában a Vasas is izraeli ellenfelet kapott, míg a Fradi lett, a Videoton máltai csapattal találkozik. Erről bővebben itt olvashatsz.

A    még nem publikálta oddsait a selejtezőkre, amint ezt megteszi, azonnal beszámolunk róla.

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
Barcelona 6.00
Real Madrid 6.00
Bayern München 6.50
Juventus 10.00
Chelsea 13.00
Manchester City 13.00
Atlético Madrid 15.00
PSG 17.00
Manchester United 17.00