Átigazolás

Egy csapatnak maradt esélye Mbappéra

A Monaco fiatal csillaga elárulta, melyik lenne az a klub, amely miatt elhagyná a Monacót.

Ha még nem is dőlt el Kylian Mbappé jövője, egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy megtudjuk, hova igazolhat a francia szupertehetség nyáron. A 18 éves támadó ugyanis az elmúlt napokban közölte döntését a Monaco vezetőségével, mely szerint kizárólag a Real Madridért hajlandó elhagyni a hercegség csapatát.

Mennyit is ér Mbappé? Erre a kérdésre kerestük a választ egy korábbi cikkünkben.

A spanyol csapaton kívül korábban a Manchester City, a Chelsea és a PSG is bejelentkezett az év felfedezettjéért, az Arsenal pedig konkrét ajánlattal is bepróbálkozott a Monacónál. Mbappé azonban leszögezte, ha eladják, ő csak a BL-győztes gárdához hajlandó menni, ráadásul legkésőbb a jövő nyáron szeretne már költözni.

Erre egyébként jelenleg nagyobb esély van, mint arra, hogy már 2017 szeptemberében csomagolhat Mbappé, hiszen Zidane - elmondása szerint - idén még nem tudna annyi játéklehetőséget adni a tehetségnek, mint jövőre, amikor már könnyen lehet, hogy Cristiano Ronaldo sem áll majd a klub alkalmazásában - ennek ellenére a megegyezés akár már idén megszülethet.

Az ABC információi szerint a Realnak a 110-115 millió eurós tervezett áron is emelnie kell, ugyanis a PSG egy 135 milliós ajánlattal szerezné meg a francia bajnok gólvágóját, ám az kétséges, a Monaco multimilliárdos tulaja mennyire szeretné a közvetlen riválist erősíteni.

A fogadóirodák egyébként "lekezelték" a híreket, az oddsok alapján már csak a Real Madridnak és a Monacónak van reális esélye, hogy birtokolja Mbappé játékjogát szeptemberben, ám meglepő módon a bukmékerek szerint esélyesebb a váltás - vagyis a francia akár már a nyáron távozhat. 

Melyik csapatban játszik Mbappé szeptember 3-án?
Real Madrid 1.80
Monaco 2.00
Arsenal 7.00