Spanyol foci

Zidane és Sergio Ramos felváltva győzködik C. Ronaldót

A Real Madrid edzője és a csapatkapitánya is igyekezett meggyőzni a csapat legnagyobb sztárját, hogy ne hagyja el a klubot.

Napok óta mindenki azt találgatja, mennyire gondolta komolyan Cristiano Ronaldo, hogy nem marad Spanyolországban, a fogadóirodák azt a kimenetelt tartják a legesélyesebbnek, hogy marad a Realnál, de a jelenleg a portugál válogatottal a Konföderációs Kupán szereplő klasszis csapattársainak nagyon fogadkozott, hogy a döntése végleges.

1x2    
Oroszország Döntetlen Portugália
3.65 3.15 1.95

Zinedine Zidane, a Real edzője eddig elég jól szót értett Ronaldóval, hiszen meg tudta győzni arról, hogy néha neki is szüksége van a pihenésre, így a korábban minden meccsen játszani akaró támadó belement a rotálásba, és a frissessége kifizetődő volt neki is, a klubnak is, gondoljunk csak a BL-döntőre, ahol két gólt szerzett.

Nagyon sikeres párost alkottak eddig

A másfél idény alatt két BL-t és egy bajnokságot nyerő Zidane a hír hallatán rögtön felhívta Ronaldót, és megpróbálta meggyőzni a maradásról, valamint megtudni, valóban az adócsalás vádja miatt telt-e be a pohár a portugál gólgépnél.

A Marca azt írja, Zidane igyekezett felvázolni Ronaldónak, hogy a csapatnak szüksége van a góljaira, valamint a győztes mentalitására, és hogy ez a mostani keret még sok trófeát begyűjthet közösen.

Az edző hajlandó személyesen is lelkizni egy sort Ronaldóval, de azt mondta, ha valaki mindenképp menni akar, akkor nem fogja visszatartani.

Nem Zidane volt az egyetlen, aki felhívta a négyszeres aranylabdást, Sergio Ramos is beszélt vele, aki ismeri a mostani helyzetet, hiszen pár éve ő is közel állt, hogy távozzon, ám végül maradt, és azóta rengeteg sikernek volt főszereplője.