Átigazolás

Újabb klasszis csapattársat kaphat Nikolics

  • ivan

Lengyel sajtóértesülések szerint Jakub Blaszczykowski lehet a Chicago Fire újabb nagy fogása.

Úgy fest Chicagóban komolyan gondolják a csapatépítést, hiszen a sajtóban megjelent hírek szerint a Nemanja Nikolicsot is foglalkoztató együtteshez újabb világsztár érkezhet. Lengyel lapértesülések szerint a 31 éves Jakub Blaszczykowski lehet a következő nagy fogása a Fire-nek, amely márciusban a korábbi világbajnok Bastian Schweisteigert tudta leigazolni.

Kuba Amerikába tart? / bundesliga.de

A "Kuba" becenévre hallgató lengyel válogatott középpályás a Borussia Dortmundban lett világhírű futballista, ahol nyolc szezont is lehúzott, ez idő alatt német bajnokságot, német kupát és szuperkupát is nyert, 2013-ban pedig Bajnokok Ligája döntőt vívott a fekete-sárgákkal. Blaszczykowski 2015-ben került ki a pixisből Dortmundban, amely egy évre kölcsönadta a Fiorentinának, majd tavaly nyáron eladta a Wolfsburgnak. A Farkasoknál 28 mérkőzésen jutott szóhoz az elmúlt bajnoki idényben és mivel 2019-ig érvényes szerződése van a klubbal, az amerikaiaknak biztosan a zsebükbe kell nyúlniuk miatta. Kuba piaci értékét egyébként 4,5 millió euróra taksálja a Transfermarkt portál.

1x2    
New England Döntetlen Chicago Fire
2.00 3.30 3.25

A Chicago nagy szezont fut idáig, nagyban köszönhetően Nemanja Nikolicsnak. A Fire 15 forduló után a keleti konferencia második helyén áll, lemaradása az élen álló Torontóval szemben mindössze egy pont. A magyar válogatott támadója már 12 gólt szerzett a bajnokságban, amivel vezeti a mesterlövészek listáját. Ha a Chicagónak sikerülne megszereznie a lengyel szélsőt, azzal egyértelműen tovább erősödhetne a csapat versenyképessége is.

A Chicagóra egyébként vasárnap hajnalban rangadó vár, Nikolicsék a New England csapatának vendégei lesznek. Ebben a felállásban a legutóbbi öt mérkőzés egyaránt New England-győzelemmel ért véget, erre a kimenetelre most kereken kettes szorzón fogadhatunk a   -n.

[2443283] 2017-06-18 01:30:00 New England Rev. - Chicago Firex;
223648