Bulvár

Ezzel a modellel léphetett félre Ronaldo - fotó

Ronaldo Lettországban elemében volt, a selejtezős meccsen duplázni tudott. De lehet nemcsak a pályán talált be.

Fantasztikus napokon van túl Cristiano Ronaldo, aki a Real Madriddal megnyerte a spanyol bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is, a hétvégén pedig két góllal segítette győzelemhez a portugál válogatottat a lettországi selejtezőn. A pályán elért sikerek mellett a pályán kívül is örömhíreket kapott CR7, akinek nemrégiben születtek meg ikrei, így immáron háromgyerekes apának mondhatja magát. A gyerekeket modell barátnőjével, Georgina Rodriguezzel közösen nevelhetik fel, aki egyébként a pletykák szerint már várandós, így jövőre megszülethet közös gyermekük is.

Ebbe a teljesen idilli képbe rontott most bele Vera Alohno lett modell-színésznő, aki közösségi oldalára töltött fel egy olyan képet, amelyen Cristiano Ronaldo személyes meghívója látható. A portugál szupersztár arra kérte a csinos lányt, hogy menjen ki a rigai stadionba és nézze meg élőben a négyszeres aranylabdást. Alohno kisasszony gyorsan kapcsolt és percek alatt levette a képet, ám az internet korában semmi nem maradhat titokban, így követői gondoskodtak arról, hogy a sztori napvilágot lásson. Alohno egyébként ki is ment a meccsre, de hogy utána találkozott-e Ronaldóval és mivel töltötték az idejüket, arról csak sejtéseink lehetnek. További képeket találsz a lett szépség Instagram-oldalán.

Ronaldót legközelebb a Konföderációs Kupán láthatjuk játszani, Portugália a csoportmeccsek első fordulójában Mexikó ellen lép pályára.

1x2     
Portugália Döntetlen Mexikó
2.05 3.05 3.40