Sportfogadás suli

Nyáron sem kell unatkozniuk a fogadóknak! - kisokos a holtszezonra

  • varin

Tölthetjük pihenéssel is az uborkaszezont, ám számtalan fogadási lehetőség vár ránk, ha mégsem tartanánk szünetet.

Beköszöntött a nyár Európában, tombol a holtszezon a topligákban is. Noha a kontinens legfontosabb bajnokságai és a kupasorozatok igazi küzdelmei is csak augusztus közepén indulnak be, az előttünk álló két hónap sem telik el csendesen, hiszen számtalan lehetőségünk van arra, hogy hasznosan töltsük ezt a nyugalmas néhány hetet. Lássuk, mit érdemes csinálni akkor, amikor látszólag semmire nem tudunk fogadni.

Töltsük pihenéssel, tanulással a holtidőszakot!

További tanácsokért és a sportfogadók számára elengedhetetlen alapigazságokért olvasd el kisokosunkat, melyben feltárjuk a nyerő sportfogadók 14 titkát.

Az első és legfontosabb: nem muszáj mindig fogadnunk. A sportfogadás 9-10 hónapos szezonja mind fizikailag, mind pedig mentálisan igencsak megterhelő lehet, természetes, hogy szükségünk van a pihenőre olykor-olykor. Jobb esetben ilyenkor kiváló lehetőségünk adódik, hogy a szorgos munkával megkeresett pénzünket elköltsük, nyaralni menjünk a családdal, kárpótoljuk az asszonyt a szombati meccsdömpingekért, hajnali virrasztásokért.

Persze nem biztos, hogy sikeres hónapokat tudhatunk magunk mögött, ebben az esetben a holtidőszak arra ad kiváló lehetőséget, hogy elemezzük az eredményeket, leszűrjük a hibás döntéseket és levonjuk a megfelelő konzekvenciákat. Külső segítséget is igénybe vehetünk, profik taktikáit vesézhetjük ki, esetleg fogadótársainktól is segítséget kérhetünk.

Ám ha mégsem tudunk vagy nem akarunk elszakadni kedvenc hobbinktól, akkor sem kell csüggednünk, sokkal több fogadási lehetőségünk van, mint azt elsőre gondolnánk! A   -n is számtalan eseményre tehetünk pénzt.

Mire fogadjunk, ha mégsem pihenünk?

A teniszfanatikusoknak aligha kell bemutatni a nyári heteket, a salakos szezon végeztével következik Wimbledon és a füves pályás tornák, amely mindig az év legszebb időszaka a sportág szerelmeseinek. Egymást érik a Grand Slam-tornák, a Masters-viadalok, az egész világon tombol a teniszláz, így tehát nekik biztosan lesz mivel múlatniuk az időt. A hatharom.com tenisszel foglalkozó topicjában is zajlik az élet, bármikor találhatnak az érdeklődők egy-egy jó tippet. De ha valaki nem ennek a játéknak esküdött örök hűséget, annak sem kell unatkozva tengetni napjait, hiszen az amerikaiak egyik kedvenc ligája, az MLB is a legmagasabb fordulatszámon pörög. Noha a baseball Európában közel sem örvend akkora népszerűségnek, mint a tengerentúlon, jó ha tudjuk, talán minden sportág közül a "legstatisztikaibb", a leginkább az a játék, amelyet nem feltétlenül kell ismernünk és szeretnünk, hanem elég, ha tudjuk, mit jelentenek a számok tucatjai, amelyek leírják egy dobó vagy ütő formáját. Ha valaki szeretne beletanulni ebbe a sportágba, annak th3PR0ject0r userünk kisokosa rendkívül hasznos lehet.

A fontosabb nyári sportesemények
Június 16–27. KOSÁRLABDA, Női Európa-bajnokság, Csehország
Június 17. - Július 2. LABDARÚGÁS, Konföderációs Kupa, Oroszország
Július 3-16. TENISZ, Wimbledon
Július 14–30. VIZES VILÁGBAJNOKSÁG. Budapest
Augusztus 31. - Szeptember 17. KOSÁRLABDA, Férfi Európa-bajnokság

És mit tegyenek a futball szerelmesei?

Egyrészt olyan, hogy holtidőszak alig-alig van a labdarúgásban, hiszen a magyar klubok többsége már el is kezdte a felkészülést a szezonra. Július 4-én már európai kupameccsekre kerül sor, így a csapatoknak rendkívül kevés idejük volt a pihenésre. A profi sportfogadók egyik kedvenc terepe a felkészülési mérkőzések, ahol a bukmékerek hajlamosak nagyokat hibázni, ahogyan az első EL- BL-fordulókban is könnyen helyzeti előnyhöz juthatunk a bukikkal szemben.

A kispesti gárdának szurkolhatunk majd a Bajnokok Ligájában

Nem árt ezen kívül tisztában legyünk az átigazolási piac alakulásával, hogy ne az utolsó pillanatban kell frissítsük adatbázisunkat arra vonatkozóan, hogy melyik sztár éppen hol futballozik. Az uborkaszezon alatt naponta jelennek meg olyan információk, amely segítségünkre lehet esetleg hosszútávú fogadások megkötésében, ráadásul a topligák esetében már széles kínálat vár minket a fogadóirodáknál a 17/18-as szezonra.

Ha pedig kedveljük a speciális fogadásokat, akkor igazi kánaán számunkra a június-július, hiszen nagyon sok irodánál tehetünk pénzt arra, hogy ki lesz az adott csapat következő edzője, hova igazol X vagy Y és hasonló nyalánkságok. Ráadásul itt is fórban lehetünk a fogadóirodákhoz képest, hiszen nem egyszer lassabban dolgoznak fel egy-egy információt, mint hogy mi birtokába kerüljünk, így akár irreálisan magas szorzókat is elkaphatunk. Az információszerzés mikéntjéről is bővebben olvashattok a Nyerő sportfogadók 14 titka kiadványunkban.

Az európai sportfogadók legcsendesebb időszaka tehát már javában tart, amely kitűnő lehetőség a feltöltődésre és relaxálásra, ám akik inkább tovább gyarapítanák bankszámlájukat, nem pedig költekeznének nyereményeikből, azoknak is igen izgalmas hetek következnek.