Átigazolás

Óva intik a MU-t a Real Madrid túlsúlyos csatárától

Dietmar Hamann szerint így is tele van a Mourinho-csapat felelőtlen játékosokkal, nincs szükség még egyre.

Igen aktív átigazolási szezon elé néz a Manchester United, a Vörös Ördögökkel többek közt Andrea Bellottit, James Rodríguezt és Álvaro Moratát is szóba hozták az elmúlt napokban. A legnagyobb esély talán Morata szerződtetésére kínálkozik, ám csapattársát, a kolumbiai Jamest is hónapok óta ostromolják a sztárklubok, köztük a MU. Dietmar Hamann, a Liverpool korábbi legendája szerint viszont felelőtlen döntés lenne szerződtetni a Bajnokok Ligája-döntőre sem nevezett klasszist.

Fotó: Bleacherreport

"A MU-nak James közelébe sem szabadna mennie. Még mindig úgy néz ki, mintha jelentős súlyfelesleggel küzdene, ráadásul Mourinho csapatában így is nagyon sok olyan játékos van, aki felelőtlen, hanyag és nemigen lehet rájuk számítani kiélezett szituációkban" - nyilatkozta a 25 éves játékosról Hamann.

Az szinte biztosnak látszik, hogy a kolumbiai elhagyja a spanyol fővárost, hiszen Zinedine Zidane mester már egyáltalán nem számol vele, ráadásul a Real újabb támadók megszerzésén dolgozik. James esetében az oddsok alapján jelenleg a PSG tűnik befutónak, míg az első számú brit csapat a Chelsea, megelőzve Mourinho együttesét. Rodríguez ára körülbelül 70 millió font lehet.

Melyik csapat játékosa lesz James Rodríguez szeptember 3-án?
PSG 1.60
Chelsea 2.75
Manchester United 4.00
Real Madrid 4.50