Átigazolás

Hatalmasat kaszálhatunk, ha Ibra mégis marad

  • varin

Ibrahimovic sérülése hihetetlen ütemben gyógyul, így lehet, hogy megéri befektetni egy zsíros oddsba.

Április 20-án szenvedett súlyos térdsérülést Zlatan Ibrahimovic, azóta pedig a rehabilitációval telnek a napjai. Különböző értesülések szerint a svéd klasszis január előtt aligha léphet pályára újra csapatában, ez pedig ok lehet arra, hogy a Manchester United ne is hosszabbítsa meg a nyáron lejáró szerződését, így ugyanis nem kéne még hónapokig fizetniük Ibra 300 ezer fontos heti bérét. A fogadóirodák egyelőre nem tudják eldönteni, mi is lesz Ibra sorsa.

Az ESPN meg nem erősített információi szerint azonban biztosra veszik, hogy Zlatan nem marad Angliában, vélhetően a lábadozást követően a Los Angeles Galaxy szolgálataiba áll. Ennek ellentmond viszont az a kijelentés Mino Raiola, a játékos ügynöke részéről, mely szerint ügyfele mindenképpen Európában szeretne maradni, még akkor is, ha véget ért számára a rövidke kaland az Old Traffordon.

Vélhetően már pénteken megkapjuk a választ Ibra jövőjét illetően, hiszen a Premier League-klubok még ma megnevezik azokat a játékosokat, akiknek lejár a szerződésük június 30-án és nem tartanak rájuk igényt.

Ibrahimovic a 2016/17-es szezonban 46 mérkőzésen 28 gólt szerzett, tevékenyen hozzájárulva három trófeához is, így egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy szereplése csalódást keltett volna.

Érdekesség, hogy a bukmékerek mennyire máshogyan látják az esélyeket Ibrahimovic jövőjét illetően, hiszen amíg az egyik, átigazolásokra is specializálódott brit bukméker komoly esélyt lát arra, hogy Ibra jövőre is Manchesterben varázsol majd, addig a halványzöld iroda 8-szoros szorzót kínál a maradásra, amely első ránézésre kihagyhatatlan tippnek tűnik.

Hol játszik majd Zlatan Ibrahimovic szeptember 3-án?
Csapat Halványzöld iroda Angol bukméker
Valamelyik MLS-csapat 1.30 2.10
Valamelyik kínai csapat 4.00 9.00
AC Milan 4.00 9.00
Manchester United 8.00 2.20