Átigazolás

Frappáns érvet hozott fel a távozásra a Manchester City támadója

Nolito nem akar Angliában futballozni, így vélhetően napokon belül aláír a Sevilla együtteséhez.

Csakhamar klubot válthat a Manchester City mellőzött spanyol támadója, a 30 éves Nolito. A válogatott támadó 2016 júliusában került a Celta Vigótól a Manchester Cityhez, ahol 30 meccsen mindössze 1349 játékperc jutott neki, 2017-ben pedig összesen 39 percet játszott a bajnokságban, illetve a Bajnokok Ligájában. Nolito számtalan érvet hozott fel a távozására, kezdve az időjárástól a kislánya bőrszínéig.

Fotó: Daily Mirror

"2020-ig szerződés köt a csapathoz, de nem akarok itt maradni. Hat hónapja nem is játszottam gyakorlatilag, márpedig ott akarok lenni Oroszországban a spanyol csapattal. Angolul sem tanultam meg, csak annyit tudok, hogy "holnap", "jó reggelt" és "jó napot". Az angliai időjárásból is elegem van, folyton esik az eső, barátságtalan a légkör.

A kislányom arcszíne is megváltozott, most úgy néz ki, mintha egy barlangból engedték volna ki.

- nyilatkozta a támadó.

A mellőzött játékost illetően a jövő már tisztábban látszik, mint a ködös Albion ege, hiszen a napokban Nolito a Sevilla sportigazgatójával, Oscar Ariasszal kávézott. Habár a csatár azt nyilatkozta, hogy csak vásárolni voltak a feleségével az andalúz városban és a találkozónak sem volt semmi jelentősége.

A bukmékerek természetesen nem adnak hitelt Nolito szavának, a halványzöld irodában már kész tényként kezelik a klubváltást.

Melyik csapat játékosa lesz Nolito szeptember 1-jén?
Sevilla 1.10
Manchester City 2.35
Atlético Madrid 5.00
Celta Vigo 7.00