NB I

Eldőlt, ki irányítja jövőre a DVSC-t

Az utolsó fordulóban megmentette a Debrecent a kieséstől és jövőre is ő lesz a vezetőedző.

Csütörtökön eldőlt, hogy Herczeg András lesz a DVSC vezetőedzője - számol be a hírről a dvsc.hu. A szakember az előző szezonban három mérkőzésen már irányította a csapatot: ősszel a Gyirmót elleni, hazai NB I-es találkozón 4-0-ra nyert a Loki, majd Mezőkövesden – egy kiállítás miatt a 60. perctől emberhátrányban futballozva - 1-0-s győzelmet aratott irányításával a csapat. Ezen kívül az utolsó fordulóban, a létfontosságú Diósgyőr elleni bajnokin – Leonel Pontes távozása után - is ő ült a kispadon, azon a találkozón 3-1-es sikert ért el a hajdúsági együttes.

A szakmai stábot a felkészülés kezdetéig állítja össze az új vezetőedző.

Herczeg András a DVSC történetének legsikeresebb edzője. Először 1997 tavaszától másfél éven keresztül irányította a csapatot, 2004 novemberében pedig ismét leült a felnőtt együttes kispadjára, mint pályaedző, és segítette Supka Attila és Miroslav Beranek munkáját. Ez idő alatt a Debrecen három bajnoki címet nyert.

Miután Miroslav Beránek 2007 decemberében bejelentette, nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, a szakmai stáb élére Herczeg András került, akivel sikert sikerre halmozott az együttes. Irányításával a DVSC két bajnoki címet, egy ezüstérmet, két Magyar Kupát, két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert, emellett bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, egy évvel később az Európa-liga csoportkörébe.

Forrás: dvsc.hu

Melyik csapat nyeri a bajnoki címet (2017/2018)?
Ferencváros 2.50
Videoton 2.50
Budapest Honvéd FC 4.00
Debrecen 6.00
Vasas 6.00
Újpest FC 6.00
Diósgyőr 21.00
Mezőkövesd 21.00
Paksi SE 21.00
Szombathelyi Haladás 21.00