Sportfogadás

Benzema nélkül is a franciák sikere a nap tutija?

  • ivan

Péntek este az Eb-döntős francia válogatott Paraguayt fogadja Rennes-ben felkészülési mérkőzésen. A fogadók szerint 1.25-ért nagy tuti a gallok sikere.

Didier Deschamps együttese péntek este 21 órától játszik barátságos mérkőzést Paraguayjal. A fogadóirodák szerint az európai sztárcsapat toronymagas esélyese a találkozónak, hiszen amíg a francia együttes győzelme mindössze 1.25-ös szorzót fizet, addig a vendég dél-amerikaiak sikere pénzünk 12-szeresét érné. 

1x2    
Franciaország Döntetlen Paraguay
1.25 5.00 12.00

A Tippmixpro adatai szerint a beérkezett tétek 87 százaléka Franciaország sikerére érkezett be, míg a maradék 13 százalékon osztozott a döntetlen és a vendég kimenetel. Bár az erőviszonyok ismeretében nem lehet csodálkozni azon, hogy ennyire favorizálják a gallokat, barátságos mérkőzésről lévén szó, talán jobb óvatosan bánni a tétekkel.

Deschamps egyébként egy 26 fős bő keretet hirdetett ki a válogatott soron következő három találkozójára. Bár olyan nevek maradtak ki, mint Karim Benzema, Patrick Evra vagy Kevin Gameiro, gyengének így sem nevezhető a francia csapat, mást ne mondjunk a támadósorban olyan sztárok léphetnek pályára, mint Griezmann, Payet, Giroud vagy Lacazette, Mbappé viszont sérülés miatt kihagyja a találkozót.

A francia válogatott kerete
kapusok: Hugo Lloris, Benoit Costil, Alphonse Areola.
védők: Laurent Koscielny, Raphael Varane, Lucas Digne, Christophe Jallet, Djibril Sidibe, Samuel Umtiti, Kurt Zouma, Benjamin Mendy, Presnel Kimpembe.
középpályások: Blaise Matuidi, Moussa Sissoko, Paul Pogba, N'Golo Kante, Adrien Rabiot, Corentin Tolisso.
támadók: Thomas Lemar, Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Dimitri Payet, Alexandre Lacazette, Ousmane Dembele, Kylian Mbappe, Florian Thauvin.
[2459450] 2017-06-02 21:00:00 Franciaország - Paraguayx;