NB I

Szerb edző jön a Videoton kispadjára?

  • MVB80

A szerb sajtó szerint a Partizannal duplázó Mario Nikolics mesés ajánlatot kapott a szezont üres kézzel záró Videotontól.

Nagyon úgy néz ki, hogy a szombati Honvéd-Videoton bajnoki döntő hadvezérei közül mindkettő elhagyja a klubját.

Azt már pár perccel a Honvéd bajnoki címe után tudni lehetett, hogy Marco Rossi a csapatot a csúcsra juttatva elköszön, nem véletlen, hogy a Bozsik-stadion mellett felállított sörsátorban a szemét törülgette az olasz edző, amikor a szurkolók hosszú percekig éltették.

Rossival kapcsolatban Dunaszerdahelyet és Debrecent emlegették lehetséges következő állomásként, és utódja már meg is van a holland Erik van der Meer személyében.

Fehérváron hiába volt minden adott a nagy sikerhez, a csapatnak nem sikerült megszereznie a klubtörténet harmadik elsőségét, ráadásul a kupában a 32 között csúnya vereséget szenvedett az NB III-as Budafok ellen, amely később meg sem állt az elődöntőig.

A norvég Henning Berg által vezetett csapat így üres kézzel zárta a szezont, és könnyen lehet, hogy ez a játékosként a Manchester Uniteddel BL-t nyerő Berg állásába kerül majd.

Újra lehet egy Nikolicsa a Fehérvárnak

A Telegraf nevű szerb oldal azt írja, a Partizan Beograddal idén duplázó Marko Nikolics mesés ajánlatot kapott a régió egyik klubjától, amelyik nem más, mint a Videoton. Nikolics a cikk alapján már járt is Fehérváron, ahol két korábbi Partizan-játékos légióskodik, a bajnokság legjobbjának választott, és a Honvéd elleni szánalmas vergődésével Youtube-sztárrá váló Danko Lazovics, valamint a góllövőlista második helyen záró Marko Scsepovics.

Pár nappal ezelőtt egyébként még az volt a pletyka, hogy ha nem lesz bajnok a Vidi, akkor Lazovics visszatérhet a Partizanhoz, ahol ismét együtt dolgozhat Nikoliccsal. 

209575