Heti műsor

Győztest avatunk a BL-ben és az MK-ban!

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Ronaldóék szombaton a Juvéval BL-döntőznek.

A hét eseményei

Egyetlen egy igazán komoly téttel bíró mérkőzés maradt hátra hazánkban, nevezetesen a Magyar Kupa fináléja. A szerdai találkozón a Ferencváros és a Vasas (H: 1.90 D: 3.40 V: 3.80) feszül egymásnak a Groupama Arénában, a meccs esélyese pedig még úgy is a zöld-fehér, hogy idén az angyalföldi gárda kétszer is nyerni tudott a Fradi otthonában.

A hét folyamán ezen meccsről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk bővebben foglalkozik majd a találkozóval!

[2500299] 2017-05-31 19:00:00 Vasas - Ferencvárosx;

Szombaton mindenki Cardiffra fókuszál, ahol a Bajnokok Ligája idei döntőjét rendezik, s nem mellékesen a Juventus és a Real Madrid (H: 2.75 D: 3.15 V: 2.50) feszül egymásnak. A döntő esélyese a fogadóirodák szerint a spanyol csapat, azonban ki merné leírni a Zebrákat?

Angliában hétfőn fény derül arra, hogy ki lesz a harmadik feljutó a Premier League-be, ugyanis a Huddersfield és a Reading (H: 2.15 D: 3.00 V: 3.20) méri össze tudását a Wembley-ben a mindent eldöntő összecsapáson.

Németországban a hét első napján a Bundesliga I. osztályozó visszavágóját rendezik, a Wolfsburg egygólos előnnyel utazik a Braunschweig (H: 3.00 D. 3.30 V: 2.25) együtteséhez, s a bukik szerint a Farkasok meghosszabbítják élvonalbeli tagságukat.

[2490505] 2017-06-03 20:45:00 Juventus - Real Madridx;

A topligás találkozókkal, illetve a nemzetközi kupameccsel a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb említett találkozókra, illetve az NB II-re lesz érdemes fogadni, ahol vasárnap az utolsó kört tartják, s többek közt Balmazújváros-Kisvárda rangadót rendeznek.

Férfi kézilabda kirakatcsapataink közül már csak a Veszprém lép parkettre, a bakonyi csapat hétvégén a kölni rendezésű Bajnokok Ligája Final Fourjában lesz érdekelt. A magyar férfi kosárlabda NB I-ben az elődöntőket rendezik még a héten, míg az NHL-ben és az NBA-ben pedig kezdődik a nagydöntő! A tenisz kedvelői pedig Párizsra fókuszálnak, hiszen vasárnappal megkezdődött az idei második Grand Slam viadal, vagyis a Roland Garros!

Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!