Sportfogadás

A Körmend és a Vasas meccsével nyernénk - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Lássuk, hogy hétvégén szerkesztőink, illetve tippmestereink mely magyar vonatkozású tippeket érzik a legerősebbnek a     kínálatából!

Körmend-Szombathely
Tipp: Körmend
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

A felek első elődöntős meccsét a Falco húzta be, de úgy, hogy a szombathelyiek mínusz 20-ról jöttek vissza. Ez részben a Körmendnek, részben pedig a játékvezetőknek köszönhető, akik által a szombathelyiek megkapták a hazai pálya előnyét. A bordó-feketék közleményt is adtak ki ezzel kapcsolatban, amiben arra kérik a szövetséget, hogy vizsgálják ki a mérkőzést.

Vélhetően azt a meccset helyben hagyja a szövetség, így pedig a pályán kell bizonyítania a Körmendnek, s szombaton nem hibázhat. Egyrészt 0-2-ről nem biztos, hogy meg tudná fordítani a a három győzelemig tartó párharcot, másrészt a Szombathely bivalyerős otthon, hiszen a legutóbbi 20 hazai meccsét megnyerte.

Úgy véljük, hogy a Körmend kiegyenlít a hétvégén, mivel szerintünk a bordó-feketék erősebbek, s hétközben sem teljes mértékben rajtuk múlt, hogy nem nyertek, továbbá a vasi derbiken a meccsek 95 százalékában a hazai csapat nyer. A körmendiek például a legutóbbi négy Falco elleni otthoni ütközetüket zsinórban megnyerték, ráadásul ezen intervallum alatt mindig két számjegyű volt a felek közti differencia.

Vasas-Mezőkövesd
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds:
 1.65 @ Tippmixpro

A Mezőkövesd elérte célját, meghosszabbította élvonalbeli tagságát, míg a Vasasnak még szüksége van egy pontra minimum, hogy biztosan meglegyen a bronzérem. Ez vélhetően össze is jön a csapatnak, azonban a gólokban azonban nagyobb érték van, hiszen felszabadult, támadófoci várható, köszönhetően a vendégeknek. Egyébként is, másfél hete a Magyar Kupa elődöntőjében összecsaptak a felek, s akkor az angyalföldiek 5-0-ra tudtak nyerni idegenben, vagyis a piros-kékek akár egymaguk is lőhetnek hármat, tehát tényleg nagy esély mutatkozik az "overre".

hatharom.com
Körmend-Szombathely Körmend
Vasas-Mezőkövesd Több, mint 2,5 gól
@ 2.15