Sportfogadás

Tízből hatan erre fogadnak pénteken!

Az olasz másodosztály rájátszásában a Carpi a Frosinone csapatát fogadja. A fogadók szerint a hazai csapat lesz a nyertes.

Az olasz másodosztály rájátszásának elődöntőjében az alapszakaszban a 7. helyen záró Carpi gárdája a dobogón végzett Frosinone csapatát látja vendégül péntek este. A bukmékerek szerint a pályaválasztó együttes valamivel esélyesebb, de a szorzókból is látható, hogy meglehetősen háromesélyes ütközetről beszélhetünk.

1x2    
Carpi Döntetlen Frosinone
2.40 2.80

3.00

Ehhez képest a Tippmixprón közzétett statisztikák szerint a fogadók döntő többsége hazai győzelmet vár, egészen pontosan a beérkezett tétek 61 százaléka vár Carpi-sikert, míg a döntetlenre a fogadók 36 százaléka tett fel pénzt. Egészen furcsa viszont, hogy a Frosinone győzelmét esélytelennek vélik, hiszen mindössze három százalék fogadott a kettes kimenetelre.

tippmixpro.hu

Az idei szezonban két alkalommal találkoztak a csapatok, ebben a felállásban gól nélküli döntetlen született, míg fordítva a Frosinone 1-0-s győzelmet aratott. Ezek alapján közel biztos, hogy jó választás ennyire megbízni a Carpi sikerében.

[2500634] 2017-05-26 20:30:00 Carpi - Frosinonex;