Sportfogadás

Ebből a fogadásból már nem jöhetünk ki rosszul!

Célegyenesbe fordult hosszú távú fogadásunk, már csak a Fradi MK-győzelme hiányzik a gigaprofithoz!

Már csak a Fradiért kell szurkolni. - Fotó: facebook.com/fradi.hu

2017. február 7-én küldtünk játékba egy igen bátor szelvényt, ahol arra fogadtunk, hogy a Ferencváros nyeri a labdarúgó Magyar Kupát, a Puskás Akadémia diadalmaskodik az NB II-ben, illetve a Veszprém behúzza a férfi kézilabda NB I-et, tettük mindezt 8.40-szeres szorzóért. A fogadásunkkal kapcsolatban megannyi cikket közöltünk, így már mindenki tudja, hogy a felcsútiak vasárnap értek révbe, míg a bakonyiak szerdán zsinórban tizedjére nyerték meg az első osztályú bajnokságot, vagyis már csak a Ferencváros MK-sikeréért kell szurkolni.

A zöld-fehérek jövő szerdán, hazai pályán fogadják a Vasas együttesét, amely csapatot az idei szezonban egyszer sem sikerült legyőzniük, ráadásul az angyalföldiek mindkét Groupama Arénabeli találkozójukat megnyerték. Így adódik a kérdés, hogy mit tegyünk?

Nos, három variáció áll előttünk, a példának okáért pedig 1/10-es tétet veszünk alapul:

  • Nem fogadunk vissza, bízunk a korábban feladott szelvényünkben. Ezen esetben, ha nyer a Fradi, akkor +7,4 egységet könyvelhetünk el, míg, ha a Vasas győz, akkor végül -1 egységgel zárul a bő háromhónapos történet.
     
  • Bízunk a fogadásban, de nem akarunk bukni, így a feltett tétig fogadunk vissza. A  Tippmixpro perpillanat 2.55-szörös szorzót kínál a Vasas végső sikerére, vagyis ~0,65 egységet kell felrakni most az angyalföldi gárdára, így pedig nem érhet minket különösebb meglepetés, hiszen legrosszabb esetben is nullszaldós a történet. Ha végül a Fradi megnyeri a kupát, akkor sem bukunk olyan sokat a lehetséges nyereményből, hiszen a +7,4 egységnyi profit helyett +6,75 egység ütheti markunkat.
     
  • A biztos profitra megyünk rá, így teljesen visszafogadunk, avagy kiszállunk a fogadásból a jelenlegi legmagasabb profittal. Mindehhez csak annyit kell tenni, hogy ~3,3 egységgel megfogadjuk a Vasast 2.55-szörös oddson a    -n, s nyugodtan hátradőlhetünk, hiszen akár a Ferencváros, akár a piros-kék együttes hódítja el az idei Magyar Kupát így is, úgy is +4,1 egységgel zárjuk a fogadást.

A szerdai kupadöntőig még van pár napunk kitalálni a megoldást, de a hozzászólásokban kíváncsian várjuk, hogy ti hogyan döntenétek.