Bulvár

A Tinderen legalább sikere van a Napoli csatárának

  • MVB80

Arkadiusz Milik tinderes rajongóival találkozott csapata, a Napoli stadionjában.

Érdekes újítással állt elő a Napoli csapata, amely első klubként kötött partneri szerződést a Tinder nevű randialkalmazással

A Napoli lengyel csatára, Arkadiusz Milik megtalálható a Tinderen, és a klub arra biztatta a szurkolóit, hogy üzeneteikkel támogassák Miliket, aki a nyáron érkezett az Ajaxtól, de hiába rugdosta egy gólokat a szezon elején, egy térdsérülés miatt hosszú kihagyásra kényszerült.

Milik azóta már felépült, de nem tudta beverekedni magát a kezdőbe, mivel Dries Mertens, Lorenzo Insigne és José Callejón nagyon jó támadótriót alkot, hárman együtt 57 gólnál tartanak, így Maurizio Sarri edző jogosan gondolta azt, hogy kár lenne megbontani őket.

„Büszke vagyok, hogy részese lehetek ennek az egyedülálló és innovatív kezdeményezésnek. A szurkolók mindig szeretettel fogadtak, és nagyszerű dolog, hogy ilyen formában kommunikálhatok velük. A technika, ahogy a sport is, összehozza az embereket, és izgatottan várom ezt az új kalandot” – nyilatkozta Milik, mikor május elején kiderült a Tinder és a Napoli közötti együttműködés.

Gólt már lőtt a visszatérése óta, de többnyire csak a kispadról szokott beszállni

Azóta már megvolt az első nagy találkozás is, Milik kiválasztotta a számára legkedvesebb üzeneteket, és végül négy szurkolót, két fiút és két lányt vitt el magával egy stadiontúrára.

A Napoli a Serie A utolsó fordulójában a Sampdoria vendége lesz, és nyernie kell, ha még oda szeretne érni a BL-főtáblát jelentő második helyre. Igaz, ez nem csak rajta múlik, hanem a Román is, amely viszont nagyon szeretne győzelemmel búcsúzni Francesco Tottitól. Márpedig ha a Roma nyer, akkor a Napolinak marad a bronz, és ezzel együtt a BL-selejtező.

1x2    
Sampdoria Döntetlen Napoli
12.50 6.50 1.18